3 grunde til, at du skal have en betonlampe i dit hjem

3 grunde til, at du skal have en betonlampe i dit hjem

Belysning er en vigtig del af ethvert hjem. Uden gode lyskilder i hjemmet til at lyse op, er det svært at udføre de daglige opgaver. Men belysning er ikke kun belysning. De lamper man vælger at have, har nemlig stor betydning for hjemmets indretning.

Lamper kommer i et virvar af forskellige slags, størrelser og stilarter. Hvilken lampe, man ender med at bruge i sin boligindretning, vil få stor betydning. Vælg derfor en lampe i beton. Det vil nemlig være et vaskeægte statement piece i boligindretningen. Læs her tre gode grunde til, at du skal have en betonlampe i dit hjem.

Følg tidens rustikke indretningstrend, og vælg en betonlampe

Vil man følge med tidens indretningstrends, er betonlampen et sikkert valg. Denne unikke lampe rammer lige i øjet af det, som mange gerne vil opnå i deres hjem: Den moderne, rå og rustikke indretningsstil – uden at det bliver banalt. Betonlampen rammer hovedet på sømmet her, da den formår at kombinere alt dette.

Første grund til du skal have en betonlampe i dit hjem, er derfor fordi at du på den måde kan følge med tidens rustikke indretningstrend. En betonlampe vil tilføje boligindretningen det rå element, der skal til for at bryde med det almindelige, som ellers hurtigt kan komme til at dominere i boligindretningen.

En cool betonlampe giver dit hjem en moderne stemning

Med en betonlampe i hjemmet, vil du kunne opnå en moderne stemning. Hvem har ikke set de flotte og rustikke lejligheder, der skyder op i gamle industrikvarterer i storbyer som New York og London, og drømt sig hertil? Denne stemning kan du opnå derhjemme ved at indrette med en cool betonlampe, der nok skal tiltrække nysgerrige blikke.

En betonlampe vil få din boligindretning til at stå ud fra mængden. En sådan lampe er nemlig et statement piece, som der straks vil blive lagt mærke til. Det rå element, som lampen tilføjer, er den perfekte måde at bryde med den stilrene indretningstendens, som er populær. Den anden grund til, at du bør anskaffe dig en lampe i beton, er derfor, at det vil give dit hjem den helt rette moderne stemning.

Stå ud fra mængden med en betonlampe

Med en lampe lavet af det rå materiale beton, vil du altså nemt kunne stå ud fra mængden med din boligindretning. Selv hvis du skulle møde nogen, som også har fået den geniale idé at tilføje en lampe i beton til deres boligindretning, vil du aldrig have en lampe magen til andres. Der er nemlig ikke to betonlamper fra Designhome.dk som er ens, da de alle er lavet i hånden. Vil du stå ud fra mængden med din boligindretning, er en lampe i beton derfor det helt perfekte valg.

Find den rette til din bolig her, og oplev selv hvilken forskel en lampe i beton vil gøre for din indretningen af din bolig. Oplev hvordan den vil tilføje det rette rustikke element til en moderne boligindretning, og skille sig ud fra mængden.

Share