5 must haves produkter i et Smart Home

5 must haves produkter i et Smart Home

Smart homes er en af de seneste trends indenfor boligindretning, og kan på mange måder siges at have taget verden med storm. Når dette så er sagt, så koster det ofte rigtig mange penge at forvandle dit normale hjem til et smart home. Dog kan det blive langt billigere, hvis du blot vælger at fokusere på det essentielle. Derfor får du her 5 bud på de perfekte gadgets til at gøre dit hjem til et smart home.

Smart home belysning

Hjemmets belysning er et af de allerførste steder man bør starte, når man begynder projektet med at gøre ens hjem til et smart home – og her findes der en lang række smart pærer og lyssystemer, der kan fås til en rimelig penge. F.eks. kan du investere nogle kroner og ører i en smart pære, der kan kontrolleres via WiFi eller direkte fra din mobiltelefon. Det eneste der kræves er, at du downloader en app til din mobil eller tablet, og du vil nu kunne programmere eller dæmpe dit lys direkte fra din smartphone. Det gode ved dette er, at du nu ikke længere behøver skulle ud af sengen hvis du en aften skulle have glemt at slukke lyset i køkkenet.

Smart home lyd

Du vil på nuværende tidspunkt kunne dæmpe lyset via stemmeaktivering, så du og familien kan nyde en aften i jeres egen hjemmebiograf eller blot nyde lidt god musik til en romantisk aften derhjemme. Uanset om i har en projektør eller et smart-tv, så har i selvfølgelig brug for noget smart lyd for at have et vaskeægte smart home – men det standser ikke bare der. udoveret stemmeaktiverede højtalere, så er mange moderne højtalere faktisk også forbundet med bl.a. hjemmets belysning, sikkerhedsanlæg og så selvfølgelig familiens lyd.

Smarte home termostater

Intet smart home er komplet uden en smart termostat. Med en smart termostat kan du nemlig programmere dit hjems varmesystem til at tænde og slukke på bestemte tidspunkter – f.eks. kan du tænde for varmen, når du er på vej hjem fra arbejde. På denne måde slipper du nemlig for at fyre for gråspurvene, og vil ganske hurtigt få sparet en masse penge på den årlige varmeregning. Desuden vil de fleste smart home termostat sensorer kunne registrere, hvor du befinder dig i boligen, og dernæst tilpasse varmen (eller afkølingen) derefter.

Smart home sikkerhedskameraer

Rigtig mange danskere er i stigende grad bekymrede for deres hjems sikkerhed – og især når det kommer til indbrud. Gudskelov kan du nu investere i et sikkerhedskamera til dit hjem, der oven i købet igen kan styres via din mobiltelefon. Du kan endda montere et kamera direkte i din dørklokke, så du altid kan se lige præcis hvem det er der ringer på. Smart sikkerhedskameraer giver dig for forholdsvist få penge al den sikkerhed, som du overhovedet kunne ønske dig.

Smart røgalarmer

Et smart home har selvfølgelig også brug for en smart røgalarm. Det der adskiller smarte røgalarmer fra de traditionelle er ganske enkelt, at du nu vil kunne modtage alarmsignaler på afstand via din telefon. Perfekt hvis man f.eks. befinder sig langt fra hjemmet.

Share