Bedworld: Dansk topkvalitets senge til fast lavpris

Bedworld: Dansk topkvalitets senge til fast lavpris

Der findes næppe noget bedre end at lægge sig ned på en kvalitets madras, og få sig en god nats søvn. Når dette så er sagt, så findes der desværre stadig alt for mange middelmådige madrasser herhjemme. En af hovedårsagerne til at mange danskere vælger at leve med deres nuværende madrasser og senge er utvivlsomt det ofte store udlæg man skal forvente, når man opgraderer til en bedre kvalitet. Heldigvis findes der nu en måde, hvor også du kan få fingrene i en kvalitetsseng uden at blive ruineret i processen. 

Senge hos Bedworld – dansk design i verdenklasse

Boxmadrassen har de sidste mange år været den absolut mest populære sengetype i Danmark. Dette skyldes først og fremmest at man med en boxmadras får en langt billigere løsning, hvor både madras, lameller og sengeramme er med i prisen. Af denne grund kan danskernes nye sengeforhandler bedworld tilbyde dig et af landets bedste udvalg af kvalitets boxmadrasser til lavpris – der alle er designet i Danmark. Men selvom boxmadrasserne fra bedworld befinder sig i den billigere ende af skalaen, så skal du dog ikke lade dig snyde af den grund. Prisen er nemlig det eneste der er lav hos bedworld. Kvaliteten er i altid i top på deres boxmadrasser og senge. Men bedworld.dk er dog langt mere end blot boxmadrasser, hvilket du lynhurtigt vil opdage når du besøger deres flotte hjemmeside. her vil du nemlig også fine et gigantisk udvalg af kontinentalsenge, elevationssenge, dyner, puder og ikke mindst allergivenligt sengetøj til at sætte prikken over i’et – alt sammen med prisgaranti og 15 års garanti. Prøv f.eks. bare at se deres kæmpe udvalg af senge her.

Derfor giver Bedworld konkurrencen baghjul 

Men bedworld tilbyder faktisk deres kunder mere en dansk producerede senge i verdensklasse. Når du handler hos bedworld.dk, så får du nemlig også:

  • Altid gratis levering: selv med en af de billigste senge på markedet, så tilbyder bedworld naturligvis også gratis levering direkte til hoveddøren.
  • 101 nætters prøve: og den gode service stopper såmænd ikke der. Hos bedworld får du nemlig også mulighed for at prøve deres senge på egen krop i hele 101 nætter. 
  • Gratis ombytning: hvis du efter endt prøveperiode (eller tidligere) stadig ikke føler den rette kemi mellem dig og sengen, så kan du hos bedworld kvit og frit ganske enkelt bytte den til en anden model. 
  • Mulighed for gratis finansiering: selv den billigste seng vil aldrig være gratis, og dette er bedworld naturligvis også klar over. Af denne grund kan firmaet endda også tilbyde dig gratis finansieringsaftale på deres senge – helt uden skjulte renter og gebyrer. 
  • Personlig rådgivning: selvom bedworld ikke er en fysisk forretning, så skal du dog ikke forvente en dårligere personlig rådgivning af denne grund. Du kan nemlig få al den personlige rådgivning du har brug for ved at benytte dig af hjemmesidens handy chat-.funktion, hvor der altid sidder en kompetent medarbejder klar til at svare på alle dine spørgsmål.

Er du klar til at give dine drømme vinger?

Share