Billig leasing: 4 tips til at opnå den billigste leasing

Billig leasing: 4 tips til at opnå den billigste leasing

Hvis du skal til at skaffe dig af med en ældre bil, eller du har en leasingaftale, der udløber inden længe, kan det være, at du har brug for en aftale om billig leasing. Det kan du få på flere måder, og her får du 4 tips til at opnå billig leasing.

1. Releasing er billig leasing

Leasing af en splinterny bil kan være lækkert, fordi du ved, at du er den første til at køre i bilen. Men det er ikke nødvendigvis den billigste løsning, og vil du gerne have billig leasing, så kan det være en idé at kigge efter en bil, der kan releases (også kaldet brugtleasing). Med sådan en løsning får du en bil, der allerede har kørt sine første kilometer, men som er i perfekt teknisk stand. Du kan selvfølgelig opleve, at den har almindelige brugsspor, men det har ikke betydning for kørslen.

2. Få billig leasing af en mindre bil

Har du ikke nogle særlige krav til størrelsen på din bil, kan det svare sig for dig at lease en mindre bil, hvis det skal være billig leasing. Ligesom mindre biler typisk koster mindre fra start, koster en mindre bil også mindre i leasingydelse pr. måned. Du kan derfor ofte få billig leasing på små biler som Citroën C1, VW up!, Peugeot 108 og lignende små biler. Lige netop de små biler kan du finde i en pris fra bare 1.000 kr. hos BMC Leasing, der tilbyder billig leasing.

3. Vælg en bil, hvor du må køre flere kilometer fra start

Noget af det, der kan komme til at koste en del ekstra, er, om du skal køre mange kilometer i din leasingbil. Vil du gerne kunne køre 5.000 km ekstra om året, end det, den oprindelige aftale går ud på, kan det hurtigt koste flere hundrede kroner ekstra om måneden. Når du skal finde billig leasing, skal du derfor kigge efter, hvor mange kilometer du må køre fra start. Hos BMC Leasing kan du køre 20.000 km om året i deres dieselbiler og 15.000 km om året i deres benzinbiler i udgangspunktet.

4. Find et leasingfirma, hvor der ikke står noget med småt

Nogle leasingfirmaer har lange kontrakter, hvor du kan risikere at overse en del af aftalen, fordi det står med småt. Vil du være sikker på, at du ikke får grimme overraskelser undervejs og være sikker på, at din leasingaftale forbliver billig leasing, skal du vælge et leasingfirma, hvor der ikke står noget med småt. Vælger du BMC Leasing får du billig leasing af bil privat, og der står ikke noget med småt i kontrakten. Med andre ord ved du altså på forhånd, hvor meget din bil koster fast pr. måned.

På bmcleasing.dk kan du se det store udvalg af biler, som BMC Leasing tilbyder til billig leasing. De har både diesel- og benzinbiler, og de findes i forskellige størrelser og forskellige prisklasser, så du kan finde dén bil, der passer bedst til dig.

Share