Boligmarkedet i Spanien

Boligmarkedet i Spanien

Spanien, der ligger på den iberiske halvø, er et historisk land med en robust historie, der går helt tilbage til Romerriget. Med kystlinje ved Middelhavet er Spanien et turistmål for mange europæere og nordamerikanere. Og som med enhver populær rejsedestination har der været en stigning i køb af ferieboliger i Spanien i de seneste år. Men hvad betyder det for den gennemsnitlige person, der ønsker at købe en ejendom i Spanien?

 

Boligmarkedet

Det spanske boligmarked er stadig i god form efter den globale panadami ( Corona )Det  nedbrud på boligmarkedet på grund af den globale recession, der begyndte i 2008 der resulterede i, at mange mennesker mistede deres hjem, og at ejendomme blev tvangsauktioneret.

Dette er slut for lang tid siden så de helt billige boliger er væk specielt på Costa del Sol.

Der er dog stadig mange muligheder for dem, der ønsker at købe en ejendom i Spanien – især hvis man er på udkig efter en feriebolig

 

Områderne

De mest populære områder for ferieboliger ligger langs Costa del Sol (som oversat betyder “Solkysten”) på Spaniens sydkyst. Vejret er behageligt hele året rundt, hvilket gør det til en ønskelig destination for rejsende, der ønsker at undslippe koldere klimaer. Costa del Sol er også hjemsted for mange golfbaner, hvilket er et andet trækplaster for turister. Nogle af de mest populære byer i denne region er Fuengirola, Marbella og Málaga

 

Overvejer du at købe bolig i Spanien?

Hvis du overvejer at købe en ejendom i Spanien, er det vigtigt at bruge en velrenommeret mægler, som kender til alle detaljerne på boligmarkedet.

Dette vil være med til at sikre, at du finder en sikker og tryg handel og får en god handel på dit drømme feriehus.

Du kan også overveje at købe en projekt bolig også kaldet off plan. Det er en bolig du køber som endnu ikke er bygget. Køber du et projektsalg så er du næsten sikker på at få en fortjeneste da de typisk sælges med fortjeneste når de er bygget færdige.

 

Konklusion

Spanien er et smukt land med meget at tilbyde både turister og feriegæster. Der der stadig mange muligheder for dem, der ønsker at købe en ejendom – især hvis du er interesseret i en feriebolig. Hvis du gør din research og arbejder sammen med en velrenommeret mægler, kan du finde dit perfekte stykke paradis langs Spaniens solbeskinnede kystlinje.

 

Share