Den skandinaviske stil er i frembrud, dette har Skagen Clothing forstået

Den skandinaviske stil er i frembrud, dette har Skagen Clothing forstået

Hold det simpelt. Det er nøgleordet i det nordiske design. Det er et budskab, som mange skandinaviske hjem og personer følger. Men også som mange andre uden for skandinavien følger. Nordisk design og stil er nemlig særdeles anerkendt rundt om i verden. Og det forstår vi godt hos Skagen Clothing. Os og mange andre brands, har nemlig primær fokus på netop denne “stilart”. 

Skagen Clothings design er alle holdt indenfor den neutrale nordiske farvepalette. Her har farvepaletten blandt andet den egenskab, at den emmer af ro og nordisk minimalisme. Ligeledes som tøj fra Skagen Clothing gør. Deres hørbukser, som de er særligt kendt for, befinder sig alle i paletten fra den nordiske farveskala. På deres hjemmeside, kan du sammen med dem dykke ned i den neutrale palette. Her kan du finde tøj, som alt sammen dog er alt andet end neutralt. 

Skagen Clothing har en nordisk base, der er kombineret med gode materialer og designs, som alle i den grad lever op til de høje skandinaviske standarder. 

 

Med den skandinaviske stil, er der naturligvis nogle genkendelige og karakteristiske træk. Disse træk, som mange stræber efter at fange og indfange i design og stil. Dette er de i den grad lykkedes med, hos Skagen Clothing. De har forenklet mange af deres style, så man som forbruger kun får det allerbedste. Der er desuden en perfekt strømlinethed på hele deres hjemmeside, så alle styles hurtigt ville kunne genkendes som fra Skagen Clothing. Den nordiske farvepalette er som skabt, til at nyskabe din garderobe, eller tilføje noget stilrent og klassisk. 

 

Skagen Clothing er særligt kendt for sit hørtøj. Her er de nogle af de eneste på markedet, som næsten udelukkende designer tøj, som er lavet i 100% hør. Her har de netop tilvalgt hør, uden noget blandingsmateriale for kun at få det bedste materiel fra naturen. Hør der er et naturmateriale, bliver fremstillet af hørplanten og dennes stængler.  

Hør i sin originale form, har brug for at tørre i marken i op mod 6 uger, efter det er høstet. Her bliver de oprindelige grønne stængler tørre og i stedet brune og træagtige. Det er altså her, at hør får sin beige farve. Men netop fordi hør er meget afhængig af denne tørringsprocesse på marken, så afhænger det meget af solen, som netop er med til at bestemme om materialet får en mere lysebrun eller mørkebrun farve. Her er det fordi, solens stråler enten tørrer det hårdt og hurtigt eller langsomt. Det betyder også at hørbukser i beige fra Skagen Clothing, som ikke er indfarvede, kan variere en smule i farven. Her afhængig af hvilke unikke og rustikke farve naturen har skabt materialet. 

 

Med hørbukser til damer og hørtøj fra Skagen Clothing, vil du passe perfekt ind i de skandinaviske omgivelser, netop fordi hør materielt kommer fra alt det vi omgiver os med. 

 

Share