Derfor skal du bruge blå lys briller når du arbejder foran computeren

Derfor skal du bruge blå lys briller når du arbejder foran computeren

Arbejder du eller sidder du ofte foran computeren? Er du klar over, at du i så fald påvirkes negativt af unaturligt lys? Det såkaldte blå lys der udskilles af computeren, telefonen og fjernsynet, har en dårlig effekt, i det at det påvirker dit syn og dit velbefindende. Heldigvis er det muligt at investere i blue light briller, der bekæmper det blå lys. Find dine blue light skærmbriller her – og få her 3 gode grunde til at du skal bruge blå lys briller, når du arbejder foran skærmen:

1. Beskyt dit syn

Beskyt dit syn, blue light briller, blokerer det blå lys fra dine digitale skærme osv. Når vi udsætter os selv for blåt lys, har det en unaturlig og ødelæggende effekt på vores øjne, hvor det samtidigt kan gå ind og påvirke nethinden og synets aldring. Du har med blue light briller derfor mulighed for at beskytte dit syn og passe på dine øjne. Se også udvalget af blå lys briller her

2. Forbedrer din søvn

Det blå lys påvirker hjernens evne til at udskille melatonin – et hormon der hjælper os mennesker med at regulere vores døgnrytme. Når vi udsættes for det blå lys, hæmmes melatoninproduktionen, og vi har dermed ikke samme tendens til at blive trætte, og får ikke den søvn, som vi nok mest af alt har brug for. Det blå lys er med til at ødelægge vores søvn, hvor blue light briller her vil agere som beskyttelse.

3. Få bugt med hovedpine og forbedre dit helbred

Flere timer foran skærmen hvor du udsættes for det blå lys, kan resultere i spændinger og øjenbelastning. Blue light briller vil medvirke til, at du kan slappe mere af, at lyset ikke fremprovokerer hovedpine, og at du generelt set vil føle dig mere produktiv og fokuseret. En investering i blå lys briller vil derfor forbedre dit velbefindende – så du kan investere i dit helbred!

Share