Derfor skal du tage en poncho med på camping

Derfor skal du tage en poncho med på camping

Der er flere grunde til, at mange af os elsker at campe. Den mest fremtrædende er, at camping giver os mulighed for midlertidigt at forlade vores vante omgivelser og komme ud i naturen. Særligt for dem af os, der bor i storbyerne, fungerer campingferier ofte som et tiltrængt pusterum i en hverdag, der ellers er fyldt med stress og støj.

I modsætning til for eksempel storby- eller badeferier, har du under en campingtur ikke nødvendigvis mulighed for at købe de ting, du har glemt. Når du planlægger en campingferie, er det derfor essentielt, at du fra starten husker at pakke alle de ting, du har brug for. En typisk tjekliste omfatter blandt andet en lommelygte, en lommekniv og en vaskepose. Vejrpassende tøj er også uundværligt. Nedenfor giver vi dig tre gode grunde til, at du bør tage et engangs regnslag  med på camping. Find én hos Paraplybutik.dk.

En vandafvisende type fylder ingenting

Ponchoer findes i mange former. De to mest almindelige former er den i uld og den vandafvisende type. Den rette poncho vil i høj grad afhænge af, hvor du skal campe, og hvad for noget vejr du forventer på turen. Hvis du ved, at du skal et sted hen, hvor der er meget vind, og hvor det sikkert kommer til at regne, er en vandafvisende type det rette valg. Udover at holde dig tør i bygerne har en vandafvisende type også den force, at den stort set ikke fylder eller vejer noget, når du pakker den sammen.

Vandafvisende ponchoer beskytter dig også mod vinden

Den vandafvisende type er også populær blandt camping-entusiaster, fordi den udover at holde vandet væk også beskytter dig mod vinden. Når det virkelig blæser på en campingtur, kan du måske godt komme til at ønske, at du var blevet hjemme. Men med en god, billig og vandafvisende poncho kan du holde til langt det meste af, hvad vejret kan finde på.

Den holder dig varm døgnet rundt

Sidst men ikke mindst bør du tage en poncho med på camping, fordi den kan holde dig varm. Dét gælder både for de vandafvisende modeller og for dem, der er lavet af uld. Dit køb behøver desuden langt fra at ruinere dig, for det er nemt at finde en billig poncho.
Mangler du fortsat inspiration til kuffertpakningen? Så tjek nogle af de mange online sider, der er dedikeret til dig, der snart skal på campingtur. Og husk at svinge forbi Paraplybutik, før du tager afsted.

Share