Få styr på jeres arkivering med Autostore 7

Få styr på jeres arkivering med Autostore 7

På mange arbejdspladser er der nu til mange arbejdsprocesser og daglige arbejdsgange, hvor dokumenthåndtering og arkivering indgår. Der findes i dag mange forskellige typer af dokumenter og filer, der hver især udgør en kernedel adskillige processer.

Til trods for, at vi i dag lever i en digital tidsalder med et hav af digitale værktøjer tilgængelige ved vores fingerspidser, er det langt fra alle som har omstillet deres arbejdsgange. På mange arbejdspladser landet over er der et fortsat brug af talrige papirbaserede dokumenter.

Selvom at papir i sig selv ikke nødvendigvis er et problem, kan papirbaserede arbejdsprocesser hurtigt blive medføre komplikationer med sig.

En kæp i det administrative hjul

Der findes mange stillinger og arbejdsfunktioner, hvor daglig håndtering, sortering og arkivering af dokumenter er et foretagende. Administrationen på arbejdspladser er et godt eksempel på en organisatorisk funktion, som er gennemsyret med brug og håndtering af papirbaserede dokumenter.

Som regel stiger dokument arbejdet og arkivering stødt i takt med mængden af indkomne dokumenter. Papirbaserede arbejdsgange er som regel manuelt tunge, da du skal håndtere papirdokumenterne fysisk hele vejen igennem til den endelige arkivering.

Opstår der pludselige problemer i leddene, for eksempel, at der ikke er flere stempler, manglende plads eller rod i sorteringen, kan det hurtigt give flaskehals problemer. Disse problemer vil sprede sig yderligere til de andre led og skabe forsinkelser, hvilket i sidste kan sætte en stopper for det administrative maskineri.

Befinder din arbejdsplads sig i sådan én situation, hvor i til dagligt eller ofte oplever gevaldige udfordringer med mængden af dokumentarbejde, findes der heldigvis lyse udsigter forude.

Digital renæssance til dit dokumentarbejde

Når det kommer til papirbaserede arbejdsprocesser, kan det altid være en god ide at tænke på optimeringer. Dette indebærer oftest en omstilling til digitale software erstatninger til de manuelle dele.

Der kan være mange gode årsager til, hvorfor det kan give god mening at skifte dit manuelle samlebånds håndtering over til en digital løsning.

Nogle af de fordele som du kan nyde godt af er:

  • Markante tidsbesparelser
  • Et betydeligt mindre forbrug af papir
  • Færre arbejdstimer
  • Markant færre administrative driftsomkostninger
  • Mere effektive arbejdsgange

Når det så er sagt, kan du være sikker på at finde mange løsninger derude. Men vil du gerne forbedre din administration, kan Autostore 7 være en oplagt løsning.

Hvad er Autostore 7?

Autostore 7 er en softwareløsning indenfor digital arkivering. Løsningen er udviklet og distribueret af XP Digital A/S. Det er en moderne løsning til den moderne arbejdsplads. Autostore 7 er oplagt til dig, hvis du ønsker at spare tid på din arkivering og dokumentstyring-

Foruden de økonomiske besparelser som du kan opleve ved at opgradere dine manuelle og papirbaserede arbejdsprocesser om. Vil du i gang med løsning, kan det anbefales, at du kontakter dem allerede i dag.

Share