Fantastiske magnetiske opslagstavler til det moderne hjem

Fantastiske magnetiske opslagstavler til det moderne hjem

‍Hjemmet er der, hvor hjertet er, og det går dobbelt for din bolig. Så hvorfor ikke få det til at føles som om det har en puls? Hvis du ønsker at pifte dit rum op, kan det være starten, du har brug for, at omdanne det til noget mere moderne (og stilfuldt). Det behøver heller ikke altid at være dyrt. Faktisk er der mange billige, nemme måder at opdatere dit hjem og give det et friskt udseende uden at bryde penge. Her er vores top 10 tips til at få dit hjem til at føles moderne:

 

Vær ikke bange for at tilføje farvepuster

Hvorfor ikke prøve at indarbejde et stænk af farve i dit hjem? I stedet for at holde din farvepalet i et monokromt look, så tilføj et par pop her og der for at få dit hjem til at føles mere moderne. Tilføjelse af farve kan også være en god måde at skabe mere karakter i dit hjem. Hvis du ønsker at ændre din indretning, men ikke er helt klar til at lave en komplet overhaling, kan tilføjelse af et farvepust være en fantastisk måde at injicere noget personlighed i rummet.

 

Slip af med rod

Rod er et stort nej-nej i moderne hjem. Du behøver ikke så mange ting til at begynde med, og du kan nemt få ryddet op ved at skille dig af med ting, du ikke har brug for. Du kan gøre dette ved at få en afklaring med et par af dine venner eller hyre en professionel – det er altid nemmere, når der er mere end én af jer. Hvis du ikke kan slippe af med alt på én gang, så få en idé om, hvad du virkelig har brug for. Slip derefter af med det, du egentlig ikke har brug for. Resten kan du opbevare i et opbevaringsrum eller i en garage. Det behøver heller ikke at få dit hjem til at føles mindre, det får det ikke til at føles mere rummeligt.

 

Hold dig væk fra udskrifter

Udskrifter kan se godt ud, når du ønsker at sprøjte lidt farve ind i dit rum, men de bør være din sidste udvej. Det meste af tiden vil du gerne holde dig væk fra print, fordi de fjerner din indretning – og det kan få dit hjem til at føles mindre moderne. Brug i stedet nogle neutrale vægfarver og behold resten af ​​dit rum med mørkere eller lysere farver. Dette kan være et godt udgangspunkt for moderne indretning.

 

Fortsæt med at tilføje lys

Du behøver ikke at få dit hjem til at føles moderne ved at slippe af med de traditionelle lysarmaturer og tilføje nye, moderne. Hold dem traditionelle! Det vil holde dit hjem mere klassisk og tidløst. Der er heller ingen grund til at opgive de lys, du allerede har, du kan gøre dem mere moderne ved at skifte pærerne ud og sætte dem ind i mere moderne armaturer. Dette kan tilføje et nyt, mere moderne look til dit hjem uden at bryde banken.

 

Leg med tekstur

Du kan få dit hjem til at føles moderne ved at udforske nogle nye teksturer. Du kan bruge tekstur på en hel del måder, fra puder til tæpper til tapeter. Du kan også bruge tekstur til at fremhæve din vægfarve eller maling.

 

Tænk ud af boksen,

det behøver ikke at være kunst på væggene, for at du skal føle, at dit hjem er noget mere indbydende. Du kan eksperimentere med fotografering eller endda magnettavler. Brug lidt tid på at tænke over det, Lawa Design Twist Shelfnetic opslagstavler her vil få dit værelse til at føles mere seriøst og forretningsmæssigt. Se alle magnetiske opslagstavler her. Hvad synes du?

 

Når du ønsker at modernisere dit hjem, skal du ikke være bange for at blive kreativ. Du kan få ethvert rum til at føles mere moderne, uanset hvor stort eller lille det er.

 

Share