Fletkurve: Skønne og funktionelle indretningsdetaljer

Fletkurve: Skønne og funktionelle indretningsdetaljer

Fletkurve er en skøn detalje, som kan bruges i mange forskellige sammenhænge. De fås i et væld af størrelser og former, så der er noget for enhver smag. I denne artikel vil vi give dig et par bud på, hvordan fletkurvene kan bruges til at skabe et funktionelt og personligt hjem.

Fletkurve i mange former og størrelser

Fletkurve er et oplagt valg, når du vil skabe funktionelle og skønne detaljer i din indretning. De fås i mange forskellige størrelser og former, så der er helt sikkert en fletkurv, der passer til lige netop dit hjem. De kan bruges til mange forskellige formål, fx som opbevaring af tøj eller sengetøj, men de kan også bruges som indretningsdetaljer. Fletkurvene giver et skønt og funktionelt look til ethvert rum.

Fletkurve som opbevaring

En fletkurv er et oplagt valg, når du ønsker at skabe ekstra opbevaringsplads i hjemmet. De er både smarte og funktionelle, og kan være med til at tilføje lidt struktur og organiske materialer til din indretning. I stuen kan fletkurvene bruges til at opbevare alt lige fra tæpper og puder til fjernbetjeninger og blade. Fletkurve med låg er også perfekte til at have stående ved sofaen, så du altid har et sted at lægge fjernbetjeningen eller et par af dine yndlingsbøger.

Behersk rodet: Organiser med fletkurve

Du kan bruge en stor fletkurv som vasketøjskurv, mens mindre fletkurve er perfekte til opbevaring af småting på badeværelset. Kurvene giver ekstra opbevaringsplads samtidig med at de gør det nemmere at holde tingene organiseret. Fletkurve gør det nemt og hurtigt at få rodet af vejen, og de er så smukke, at du næsten ikke kan lade være med at fylde dem med ting. Stil for eksempel en fletkurv i entréen, hvor hele familien kan smide huer, vanter og andet, så det ikke ligger og flyder i hele gangen.

Share