Forny dit hjem – og gør samtidig noget godt for miljøet

Forny dit hjem – og gør samtidig noget godt for miljøet

Går du og synes dit hjem trænger til fornyelse, men holdes tilbage af betænkelighederne for overforbrug og klimabelastning dig tilbage? Det kan være svært at retfærdiggøre investeringen i nyt interiør bare for egen komfort.
Det er der heldigvis råd for. Der er masser af muligheder for at forbedre de hjemlige omgivelser på en klimavenlig, bæredygtig og ofte billigere måde.

Nyt liv i brugte møbler

Ude er godt, men hjemme er bedst. Derfor er det også vigtigt, at man kan slappe ordentligt af mellem husets fire vægge. Hvis man ikke er tilfreds med den energi rummet afgiver, kan det være svært at slappe af. Derfor skal man heller ikke være bange for fornyelse.
Man kan nemt skifte sine møbler ud på en bæredygtig måde. Man skal bare sende de gamle til genbrug, så andre kan få glæde af dem. Så har man jo allerede gjort sit, men tilmed er der ofte mange penge at spare ved selv at købe de nye møbler fra selv samme genbrugsbutikker eller online hos private sælgere.
Sådan kan man også ofte finde noget, hvis nypris ellers er langt over det budgettet ellers kunne holde til.

Bæredygtig makeover

Når så møblerne er skiftet ud og smidt til genbrug, og de nye omgivelser står i hele sin genbrugsfundne pragt, kan der stadig mangle noget. For intet hjem er komplet uden et personligt præg, og hvordan udtrykker man bedre sig selv end gennem kunsten?
Det kan dog være svært at navigere i det utal af sider på nettet, der sælger plakater, malerier, tryk og så videre. Dertil kan der være lange forsendelsestider, der både er irriterende for dig og belastende for klimaet, idet varerne ofte sendes over lange afstande fra udlandet.
I stedet kan man gå mere lokalt til værks og handle hos danske forhandlere. En særlig perle heriblandt er WeDoArt. Du kan Se alle plakater her og lade dig inspirere af de mange forskellige farvekombinationer. Der er gode chancer for, at du finder lige præcis den plakat, der kan få hele rummet til at spille sammen på den helt rigtige måde.
Dertil bliver der for hver eneste vare købt på webshoppen plantet et træ, så man er altså med til at give jordens lunger styrken tilbage i åndedrættet blot ved at forny sit hjem.
Vil du gerne vide mere om virksomheden, produktion og samarbejdet med Tree Nation, så læs hvad WeDoArt gør for miljøet, og lad din forbrugstvivl flyve i visheden om, at du gør noget godt for miljøet ved at handle grønt.

 

Share