Hvilken E Juice er bedst? 3 tips til at finde den perfekte E Juice

Hvilken E Juice er bedst? 3 tips til at finde den perfekte E Juice

Du har langt om længe fundet den helt perfekte e cigarret, der ganske enkelt kommer med alt det du skal bruge for at komme ordentligt i gang – altså bortset fra e juice. Hvis du befinder dig på dette stadie, så skal du bare læse videre her. For her får du nemlig 3 tips til at vælge den helt perfekte e juice til netop din smag.

1. Smagen er altafgørende

Selvom du har gjort dig umage med at finde en e juice med den helt rigtige konsistens, nikotinindhold  og produktion af damp, så bliver alt dette fuldstændigt overflødigt hvis du ikke kan lide smagen. Du bør derfor som det allerførste finkæmme markedet for at finde en smag, som du rent faktisk holder af. Den gode nyhed er at e juice kommer i stort set alle smagsvarianter under solen, så du vil bestemt ikke løbe tør for valgmuligheder sådan lige med det samme. Uanset om du er på udkig efter en e juice med tobakssmag, frugtsmag, menthol smag, sodavandssmag eller noget helt tredje, så vil du relativt nemt kunne snuse dig frem til din helt perfekt e juice.

2. Nikotin, nikotin, nikotin

Når du så har pejlet dig en smule ind på hvilken smag din e juice skal have, så handler det nu om at vælge det korrekte nikotinindhold. Hvad enten du er eks-ryger med lyst til at prøve kræfter med e cigaretter eller planlægger at droppe tobakken til fordel for de noget sundere e cigaretter, så skal du endelig sørge for at nikotinen i din e juice kan matche smøgerne. Ellers kan det i visse tilfælde ende med at du ender med at falde i, og hernæst fange dig selv med en cigarret i munden. Følg derfor denne handy lille styrkeinddeling, så du er sikker på at ramme plet med din nye e juice:

  • Intet indhold på 0 mg: hvis du ikke planlægger at inhalere, så er der jo heller ingen grund til at vælge en e juice med nikotin. Det handler jo blot om at nyde smagsoplevelsen.
  • Lavt indhold på 3 – 6 mg : perfekt hvis du ryger op til 10 cigaretter om dagen.
  • Mellem indhold på 9 – 16 mg: dette nikotinindhold passer til folk, der ryger et sted mellem 10 – 20 cigaretter om dagen.
  • Højt indhold på 18 – 36: hvis du er typen der altid har en cigarret i munden, så vil dette ekstremt høje nikotinindhold være den helt rigtige løsning.

3. Hold øje med PG og VG niveauet

Sidst men ikke mindst, så bør du også være opmærksom på de såkaldte VG/PG tal i en potentiel e juice. Men hvad betyder disse to begreber egentlig?

  • VG: dækker over indholdet af vegetabilsk glycerol i e juicen. Jo højere et VG tal, jo mere damp vil der produceres – dog i en vis grad på bekostning af smagen.
  • PG: står for indholdet af propylenglycol i e juicen. Et højt PG indhold vil give dig en noget tyndere e juice, der dog vil give dig betydeligt mere smag for pengene.

Det kan afslutningsvist derfor anbefales, at du vælger en e juice med en nogenlunde ligelig fordeling af både VG og PG (f.eks. 60/40).

Share