Hvilken type støvsugerpose skal man vælge?

Hvilken type støvsugerpose skal man vælge?

En støvsuger er et husholdningsredskab, som man efterhånden kan finde i de fleste hjem. Denne geniale opfindelse er med til at gøre rengøringsopgaver lettere. Med en støvsuger går det nemlig både hurtigere og mere effektivt.

Har man en støvsuger, kommer man ikke uden om at få brug for støvsugerposer. Da disse poser skal skiftes jævnligt, er det godt at sørge for altid at have de rigtige støvsugerposer ved hånden. Men hvilken type støvsugerpose skal man vælge? Hvilke pejlemærker kan man gå efter?

Læs med, og bliv klogere på støvsugerposer, og hvordan du vælger den rette type.

Sådan vælger du den rette støvsugerpose

At vælge den rette støvsugerpose til din støvsuger er vigtigt. Hvorfor det? Har du ikke en støvsugerpose, som passer sammen med din støvsuger, ja, så får du ikke meget gavn af nogen af delene. Vælger du til gengæld den rette støvsugerpose, vil du kunne få størst muligt udbytte af din støvsuger.

Når du skal vælge den rette støvsugerpose til din støvsuger, skal du have fat i støvsugerens modelnummer. Du kan som regel finde modelnummeret under din støvsuger, hvor støvsugerens tekniske oplysninger står. Med modelnummeret i hånden kan du finde frem til poser, der passer til din støvsuger.

Den største udfordring, man ofte støder på, når man skal finde en passende støvsugerpose, er om det pap- eller plast-stykke, som holder posen på plads inde i selve støvsugeren, passer. Dette pap- eller plast-stykke er nemlig det, som afgør om støvsuger og støvsugerpose passer sammen. Er pap- eller plast-stykket magen til det der er på din nuværende støvsugerpose, vil den pose du har i kikkerten også passe til din støvsuger.

Original eller uoriginal støvsugerpose – hvad er bedst?

Der findes mange forskellige støvsugerposer på markedet. Nogle støvsugerposer er produceret af kendte støvsuger mærker såsom Nilfisk og Electrolux. Disse poser kaldes også for originale støvsugerposer. Udover de originale støvsugerposer, findes der også en række andre støvsugerposer, som ikke bliver produceret af kendte støvsuger mærker. Disse kaldes for uoriginale støvsugerposer. De vil dog stadig passe i din støvsuger, så længe at pap- eller plast-stykket på selve posen er magen til det på din nuværende støvsugerpose.

Om det er bedst at vælge en original eller uoriginal støvsugerpose, er en smagssag. Ofte kan der være penge at spare ved at vælge en uoriginal støvsugerpose. Vælger du dog en original støvsugerpose, kan du være sikker på at få en gennemtænkt og veldesignet støvsugerpose, som fungerer som den skal.

Ved at taste din støvsugers modelnummer ind på SikkerhedsGigantens hjemmeside sikkerhedsgiganten.dk, vil du kunne se det store udvalg af både originale og uoriginale støvsugerposer, som passer til din støvsuger. Find din støvsugerpose her, og bliv positivt overrasket over de mange forskellige valgmuligheder, som du her frit kan vælge mellem.

Hvilken type støvsugerpose, som du bør vælge, kommer altså an på hvilken støvsuger du har. Ved at vælge en støvsugerpose – original eller uoriginal – som er kompatibel med din støvsuger, vil du let kunne anvende støvsugeren i dit rengøringsarbejde – hvad enten det er privat eller erhvervsmæssigt.

Share