Hvordan finder jeg min personlige stil?

Hvordan finder jeg min personlige stil?

Vi er vilde med personligt udtryk. Det personlige valg af stil er en udtryksform, som de fleste mennesker benytter ganske naturligt, men som er med til at vise, hvem vi er. Vores stil og udtryk ses blandt andet i indretningen af bolig eller have. Her tages der konstant beslutninger ud fra personlige præferencer. Skal man have ny sofa, eller skal der anlægges nyt bed i haven? Her skal der tages beslutninger. Selvfølgelig får mange inspiration fra diverse modetrends eller magasiner. Det er kun naturligt, at man benytter andres beslutninger til at finde frem til ens egne præferencer. Vi spejler os i hinanden, og ud fra det kan vi definere vores egen stil og udtryk. Når vi ser, hvordan andre indretter deres hjem, bliver man ofte ramt af fascination, begejstring eller afstandtagen, afhængig af om stilen giver genklang i en selv. Det er altså en naturlig ting, at mennesker spejler sig i hinanden og ud fra det kan finde ud af mere om sig selv og sin egen stil. 

 

Hvordan finder jeg mit look?

Både i forhold til indretning og til tøjstil, har denne spejling en rolle. Når vi ser mennesker på gaden, rammes vi af førstehåndsindtrykket, som i høj grad er defineret af påklædning. Nogle gange når vi ikke engang at tale med et menneske, men kan blive inspireret af deres tøjstil. Det er altså ikke interaktionen, der skaber inspirationen, men alene det udtryk deres valg af tøj, sko og accessories har. Hvis man er i tvivl om, hvordan man kan finde sit eget look, kan man altså starte her. På gaden. Går man en tur i byen, vil man se alverdens forskellige udtryk i menneskers tøjstil. Har man øje for en enkelt beklædningsdel kan dette gøre det en smule nemmere at have fokus. Vælger man eksempelvis at gå ned ad strøget, og lægge ekstra mærke til folks sneakers, vil man formentlig, når man kommer hjem have fundet nogle fælles træk for de sneakers, som man selv kunne tænke sig. 

 

Sneakers til din egen stil

Det er ikke sikkert, at du har set dine optimale sneakers. Men du vil formentlig have fået øjnene op for alverdens forskellige designs og udtryk, som alle bidrager til en inspiration til dit eget valg af sneakers. Måske var alle de sneakers, der tiltrak de blik lidt ekstra, farverige. Måske de alle havde velcro-lukning. Ud fra dette kan du så gå hjem og gennemsøge nettet eller butikker for sneakers, som har dette i deres design. Du har altså ikke bare kopieret noget, som du har set. Nej, du er blevet inspireret af andre til at finde de sneakers, som passer bedst til dig og dit personlige udtryk. 

Share