Nordisk stil: 3 nordiske bolig-brands, der trender lige nu

Nordisk stil: 3 nordiske bolig-brands, der trender lige nu

Den skandinaviske og nordiske stil har været populær i mange år, og den rolige og stilrene trend har inspireret både skandinaver og resten af verden til at indrette deres hjem med nordiske bolig-brands. Savner du inspiration til fornyelse af indretningen i dit hjem, og vil du gerne indrette i den skandinaviske stil, så får du her 3 bud på nordiske bolig-brands, der trender netop nu.

1. HAY

HAY er en moderne klassiker, når det kommer til nordiske bolig-brands. Mærket blev grundlagt i 2002 af Mette og Rolf Hay, og siden dengang har de faktisk nået ud til langt det meste af verden med deres produkter, der er inspireret af både modeverdenen og arkitekturen. Deres ambition har fra starten været at lave møbler og boligtilbehør af høj kvalitet, der passer til en moderne livsstil, men som også er fremstillet gennem sofistikerede industrielle processer, og nu hvor de er godt i gang med det, er deres mål også, at de gerne vil nå ud til så mange mennesker som muligt med deres designs.

Med HAY kan du indrette langt de fleste rum i dit hjem, da de laver både møbler og boliginteriør, der dækker mange funktioner i hjemmet. Et af de meget populære produkter fra HAY i øjeblikket er deres Colour kasser, som findes i mange forskellige farver og størrelser, og de er for eksempel gode i køkkenskabet til at skabe orden og overblik, men de kan også bruges til opbevaring på børneværelset, i stuen, i bryggerset eller mange andre steder. HAY laver også lækre havemøbler i forskellige farver, så du kan indrette din have i samme stil som dit hjem og med møbler af høj kvalitet, der indbyder til masser af havehygge i løbet af den danske sommer.

HAY laver også større møbler til indretningen af dit hjem, så du kan finde alt fra små former for tilbehør, der kan fuldende indretningen, op til større møbler som sofaer, sofaborde, tøjstativer og lignende, der kan danne rammen for stemningen i dit hjem.

2. Skagerak

De fleste mennesker kender de klassiske designs fra brandet Trip Trap, men brandet skiftede navn for nogle år tilbage og kendes nu i stedet som Skagerak. Det er dog stadig dansk design og høj kvalitet, der er i højsædet, og også hos Skagerak finder du både stort og småt til hjemmet. Alt fra lækre bøjler i træ til klædeskabet, til smukke bakker der kan pynte både i køkkenet, på sofabordet og mange andre steder og skamler, skærebrædder og meget andet er også at finde i Skageraks repertoire. Du kan også både indrette inde og ude, da Skagerak også laver for eksempel havemøbler, der både er funktionelle, men som også vil pynte rigtig meget i langt de fleste danske haver.

Skagerak har lavet design siden 1976, og det har altid været den høje kvalitet, der har været i fokus. Men i dag er der også et stort fokus på klimaet og verdenssituationen, og derfor har Skagerak også inkorporeret bæredygtighed i deres produktion og designs. Det er også derfor, at Skagerak faktisk har været FSC-certificeret siden 2003, og de tager også både et socialt og miljømæssigt ansvar gennem deres medlemskab i FN’s Global Compact Act. Det er altså både design, kvalitet og god samvittighed, som du indretter dit hjem med, hvis du indretter dig med Skagerak.

Er du på udkig efter Skagerak møbler eller boligtilbehør til dit hjem, så er der masser at finde hos TrendyLiving. Du kan se deres udvalg af Skagerak lige her. Hos TrendyLiving får du dag til dag levering på lagervarer, så du kan hurtigt få dit nye Skagerak interiør hjem og begynde indretningen af din bolig. TrendyLiving har også prisgaranti, så du er sikker på, at du får den absolut bedste pris på Skagerak produkter, og så der måske er lidt mere luft i budgettet til mere boliginteriør. Desuden har TrendyLiving e-mærket, hvilket er din garanti for sikker handel på nettet, så du ved, at du får en god behandling.

3. Muubs

Er du til innovative fremstillingsprocesser og rå materialer, så er Muubs helt sikkert noget for dig. Det er endnu et nordisk bolig-brand, der er enormt populært netop nu, og det er deres særprægede stil, der alligevel emmer af den skandinaviske stemning, der bidrager til, at deres designs ses i mange danske hjem nu. Muubs forsøger hele tiden at skubbe grænserne for innovation, og de forsøger konstant at vende principperne i masseproduktion på hovedet. De rå materialer gør, at ikke alle produkter er ens eller perfekte, og Muubs selv kalder det ”beauty in imperfection”, altså skønhed i det uperfekte. Deres produkter er altså en hyldest til, at alt ikke behøver at være snorlige og ens.

Hos Muubs finder du masser af items i læder, træ og masser af andre lækre naturlige materialer, og de fremstår som tidligere nævnt råt, men også stilrent og minimalistisk. Derfor kan Muubs også passe ind i rigtig mange hjem, hvor det kan være med til at give lidt kant til den skandinaviske stil, der ellers kan komme til at fremstå meget poleret med overfladebehandlinger på træ, sten og andre materialer.

Muubs laver rigtig meget lækkert interiør til boligen, og for eksempel de smukker farver i træet eller den fine struktur i sandsten giver en følelse af eksklusivitet og samtidig nærkontakt med naturen udenfor. Vil du gerne have mere natur og organiske former ind i dit hjem, kan Muubs derfor helt sikkert også være noget for dig. Produkterne fra Muubs spænder over alt fra køkkenrulleholdere og knagerækker til kurve, kommoder og andre større møbler. Det er altså endnu et nordisk brand med møbler og boligtilbehør for enhver smag, så du kan finde lige præcis det boliginteriør, der passer til dit hjem.

Er du på udkig efter et specifikt produkt fra Muubs, eller vil du gerne gå på opdagelse i deres mange forskellige produkter, så kan du hos TrendyLiving finde et bredt udvalg af alt, hvad Muubs har at byde på. På trendyliving.dk kan du finde hele udvalget, og prisgarantien hos TrendyLiving gælder selvfølgelig også alt fra Muubs.

Share