NovaSolar: Din specialist i varmepumper findes online

NovaSolar: Din specialist i varmepumper findes online

Har du overvejet at skifte din nuværende varmeløsning ud med en varmepumpe ligesom mange andre danskere, så har du sikkert også oplevet, at det kan være svært at finde ud af, hvilken varmepumpe du skal vælge, og hvem der skal montere den. Men heldigvis kan du finde hjælp online hos NovaSolar.

NovaSolar har mange års erfaring med montering af varmepumper

Når du skal have monteret en varmepumpe, kan det være rart for dig at vide, at det er nogen, der har styr på det, som sætter din nye varmepumpe op. Bestiller du din varmepumpe med montering hos NovaSolar, så kan du føle dig sikker på, at de har helt styr på, hvad de laver. NovaSolar har nemlig mange års erfaring med at sælge og montere varmepumper, og faktisk har de monteret mere end 10.000 varmepumper bare siden 2014. NovaSolar har ingen underleverandører, så de er selv specialister i at montere varmepumperne, og det betyder også, at de har indgående kendskab til de forskellige mærker af varmepumper. De har blandt andet KMO-certificerede montører, såvel som virksomheden er KMO-certificeret, og de har også VE-godkendte montører.

NovaSolar er Panasonic Pro Partner, hvilket betyder, at de kender dette mærke rigtig godt, og hvis du køber en Panasonic varmepumpe gennem NovaSolar, kan de give dig 5 års garanti på din nye varmepumpe, så du ikke skal bekymre dig om noget, de første mange år.

Lad NovaSolar hjælpe dig med at finde din nye varmepumpe

Hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der er den bedste varmepumpe til dit hjem, dit sommerhus eller lignende, så kan NovaSolar også hjælpe dig. Alle hjem er nemlig forskellige, og derfor kan det være rart at få hjælp til at finde ud af, hvad der er den bedste løsning af varmepumpe til dig. Skal du have hjælp til at finde en luft til vand varmepumpe, tilbyder NovaSolar faktisk et gratis konsulentbesøg, så du helt uforpligtende kan få hjælp til at finde en varmepumpe. De kan også sagtens hjælpe dig med at finde en luft til luft varmepumpe, og de sidder altid klar til at hjælpe dig med at svare på spørgsmål eller vejlede dig.

Bestil din nye varmepumpe online på novasolar.dk

Vil du gerne have en varmepumpe og gøre det nemt for dig selv, så kan du bestille din nye varmepumpe online hos NovaSolar. På deres hjemmeside novasolar.dk kan du læse mere om både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper, og du kan se det store udvalg af forskellige varmepumper fra mærker som Panasonic, Mitsubishi, Wilfa og Daikin, så du kan finde den varmepumpe, der passer bedst til dig. På hjemmesiden kan du få gratis levering på din varmepumpe og samtidig bestille montering, som typisk finder sted inden for 1-3 uger, så du kan komme hurtigt i gang med at bruge din nye varmepumpe. På siden finder du også samlede pakkeløsninger med både montering, varmepumpe og alt andet, du har brug for.

Share