Otiumstole: Den perfekte stol til pensionisttilværelsen

Otiumstole: Den perfekte stol til pensionisttilværelsen

Når du skal nyde dit otium, har du fortjent at sidde godt. Selvom pensionisttilværelsen ikke nødvendigvis skal tilbringes siddende, har du stadig fortjent en behagelig stol, når du skal sidde og slappe af. Det kan være svært at finde den helt rigtige stol, men med otiumstole fra Stolespecialisten, er det nemmere end nogensinde før.

Kært barn har mange navne – også otiumstole

Lænestol, hvilestol, seniorstol, otiumstol – ja, kært barn har mange navne, men det korte af det lange er, at det er en funktionsstol med mulighed for at justere siddestillingen, så den kan tilpasses perfekt til brugeren. Otiumstolen er den perfekte løsning – den er designet specielt til pensionister og giver dig mulighed for at sidde komfortabelt i dit otium, uanset om du skal se tv, læse en bog, strikke eller snakke i telefon.

En otiumstol kan give dig den bedste siddekomfort

Otiumstolen er designet til at give dig den perfekte komfortable position, så du kan nyde din pensionisttilværelse fuldt ud. Med en otiumstol får du uovertruffen komfort såvel som funktionalitet, og den kan skræddersyes til dine ønsker for farve, form og materialer. Du kan også tilvælge funktioner som sædeløft, hvis du har problemer med at sætte dig eller rejse dig, et ryglæn, som kan tilpasses i højden og lænes mere eller mindre tilbage samt en fodskammel (enten indbygget i stolen eller i form af en matchende skammel), så du kan slappe af med benene oppe.

Seniorstol med fokus på æstetik, ergonomi og trivsel

Otiumstole fra Stolespecialisten forener det æstetiske med det ergonomiske for at højne din trivsel. Otiumstole findes med forskellige funktioner, som kan tage din komfort til helt nye højder – og så skal du ikke engang bekymre dig om at kunne komme op fra stolen igen. Bare læn dig tilbage og nyd pensionisttilværelsen i en behagelig otiumstol.

Share