Planteophæng til væggene

Planteophæng til væggene

Man kan godt gå at savne naturen i sin hverdag. Det er ikke hver dag, man kan nå ud i skoven og tage de skønne omgivelser ind. Går du også og savner det grønne i din hverdag? Føler du tilmed at du mangler inspiration til at pifte hjemmet lidt op? Mangler der lidt kulør, lidt liv?
Der er heldigvis måder, hvorpå du kan slå to fluer med ét smæk og få naturen tættere på samtidig med, at du får lidt mere liv i hjemmet.
Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan gøre de hjemlige omgivelser lidt grønnere at se på.

Vaserne behøver ikke stå i vindueskarmen

Planter og træer er naturens lunger. Uden dem ville det hurtigt være ude med os. Det har alle dage været noget, vi i en eller anden grad har været bevidst om, og derfor har det også altid været populært at omgive sig med planter i hjemmet. Men det er ikke altid, man lige har plads til floraen på hylderne eller i vindueskarmen.
Men så er det heldigt, at man ikke behøver begrænse sig til den konventionelle indretning. Du kan give dit hjem et friskt og anderledes pust ved for eksempel, i stedet for de almindelige vaser og potter, at købe et planteophæng til det pyntende grønne.
På den måde kan man åbne op for et væld af nye muligheder for planternes plads i hjemmet. Mulighederne for dekoration bliver pludselig mangedoblet. Det kan give et spændende og anderledes udtryk at placere planterne i ophængets mere dynamiske frit svævende plads.
Der findes mange forskellige og stilfulde designs, der kan inspirere dig til at ruske lidt op i det almindelige og blive mere tilfreds med dit hjem.

De er ikke kun flotte at kigge på

Det kan give en hel ny kvalitet til hverdagen ikke kun at indrette sig med synet, men også at tage de andre sanser i brug.
Det første man lægger mærke til, når man ser den skønne natur, er først og fremmest det imponerende varierede visuelle sanseindtryk. Men lige så imponerende, hvis ikke endnu mere, er duften af friske levende planter. Om det er stueplantens friske grønne duft eller blomsterbukettens mangfoldige dufte er indtrykket mindst lige så indtagende for næsen som for øjnene.
Du kan endda blive mere selvforsynende ved at plante krydderurter og andre ingredienser til madlavningen. Slå dig løs med alt fra chiliplanter til basilikum og koriander. På den måde kan du både træne de grønne fingre og din kulinariske kunnen.
Har du sørget for at invitere naturen indenfor, åbner muligheden sig også for et bedre indemiljø for dig. Det kan måske være med til at give dig mere ro på en ellers stressende hverdag.

Share