Sådan får du en god julefrokost på arbejdspladsen

Sådan får du en god julefrokost på arbejdspladsen

En af de fester som mange frygter. Det forstår vi godt, for holder man ikke sin sti ren, så er julefrokosten oplagt for dumme beslutninger. Alle snakker om den. Hvad der nu lige skete, og hvem der nu lige gjorde hvad. Tænker du dig om, hvad du ikke skal gøre og hvad du godt kan gøre, så skal det hele nok gå helt fint. Vi har samlet en række hurtigere råd til dig der skal til julefrokost på arbejdspladsen.

Lad nu vær – hold dig i skindet

Er du blevet forelsket – er du blevet forelsket. Der er ingen der siger du ikke må. Men kærlighed på arbejdspladsen er for mange rigtig svært – især under den årlige julefrokost. Kan du undgå at kysse for meget på kollegaerne, er det et skridt i den rigtige retning. Skænk det i hvert fald lige en ekstra tanke før du går til dig. Er ”uheldet” ude, så er det ikke altid nemt at bibeholde den professionelle tone og jargon efter et intimt moment. Som kun lige var en gangs oplevelse. Sammentrukket med det hele, er det en god idet at bruge sin sunde fornuft. Det virker simpelt, men er det ikke for alle. Alkohol har nemlig ofte en lille indblanding i sine beslutninger til julefrokosten.

Mad og alkohol

Det hele skal i kombination spille. Balancen mellem hvor meget alkohol og mad du indtager. Ingen har det godt på tom mave. Især ikke til julefrokoster med gin og øl på bordet. Så stop gerne med at drikke når du kan mærke det er ved at gå i den forkerte retning. Akavede og ofte fjollede øjeblikke er nemmere at tage afstand fra, hvis du ikke er meget fuld. Men der skal selvfølgelig være plads til at hygge sig på sin egen måde.

Festlige indslag

Måske det vigtigste ved festen. At have det sjovt! Man skal huske at julefrokosten er for at hygge og snakke med mennesker på sin arbejdsplads. Især med kolleger, som du interagerer og knokler røven ud af bukserne med regelmæssigt. Men hvad kan de sjove indslag til festen være? Teambuilding, seddel under tallerkenen, partybus eller en god sang fra liveband. Listen er lang. Dette kan afhænge af størrelsen af ​​den fest, der afholdes. Generelt set, er der ingen begrænsninger for hvad man kan til en julefrokost. Det vigtigste er at alle opfører sig ordentligt, og holder sig inde for de rette rammer.

Share