Sådan finder du plus size tøj til rimelige priser

Sådan finder du plus size tøj til rimelige priser

Mange af os kan ikke helt leve op til de idealer der præger modeverden. Langt fra. Meget få af os er så tynde – ja næsten uhyggeligt spinkle, som de modeller vi ser i modemagasinerne. Og det er måske meget godt, for det virker faktisk ikke helt sundt.

De fleste af os har lidt mere runde former. Hofter, bryster og lidt mave. Nogle af os har lidt mere end det.

Men uanset hvor lidt eller meget vi vejer har de fleste af os et behov for at finde noget lækkert føj, der kan fremhæve de kvaliteter vi trods alt har og få andre til at se os som de smukke mennesker vi er.

Og det kan bestemt godt være udfordrende. For de fleste tøjbutikker har desværre ikke tøj i de helt store størrelser. Og på det voksende marked for godt brugt tøj er udvalget heller ikke stort, hvis du skal bruge plus size.

Tøjbutikker med fokus på plus size tøj

Heldigvis findes der også tøjbutikker, som tager alle kvinder mere alvorligt – også alle os, der fylder lidt mere. Det er dejligt.

Et af de tøjfirmaer, der i de senere år har får stigende og berettiget succes med plus size tøj er ZancaSonne. De importerer hver måned nyt og spændende tøj direkte fra Frankrig. Og det meste af det sælges også i de store størrelser op til 4XL.

Og det bedste, og meget sympatiske er måske, at priserne er de samme lave uanset hvilken størrelse du skal bruge. Så hos ZancaSonne.dk bliver du ikke straffet for at veje lidt mere end gennemsnittet. Det er god stil.

Plus size tøj behøver ikke være kedeligt

Selv hvis du finder butikker der sælger tøj i store størrelser, kan det ofte være med et begrænset udvalg. Og så ender mange med at krybe i et lidt kedeligt joggingsæt, i et trist forsøg på at skjule kiloerne.

Sådan behøver det ikke at være. Hos ZancaSonne kan du f.eks. også finde en lækker sommerkjole i plus size. Der er både lange og korte kjoler, kjoler med blomster og flæser. Kjoler til enhver smag. Og priserne starter på under 300 kr. Så er der råd til at købe nyt lidt oftere.

Du kan have en sommerkjole på både på arbejde og til fest. De findes i både i maxi og korte varianter, med lange og korte ærmer og kjoler med bar ryg.

Suppler dit nye tøj med lækkert tilbehør

Og når du er i gang, hvorfor så ikke supplere med noget lækkert tilbehør. Måske nogle nye smarte solbriller, en kimono eller en smart sommerhat? Så er du klar til at komme ud, være stolt og glad for dig selv, nyde livet og dem omkring dig.

Uanset hvem vi er, uanset om vi er store eller små har vi behov for at se godt ud. Det første indtryk er jo som bekendt det vigtigste. Nyd livet. Kast dig ud i det og vær glad for den du er.

Share