ShipShape: Leverer bådudstyr fra Rungsted Havn til hele Danmark

ShipShape: Leverer bådudstyr fra Rungsted Havn til hele Danmark

Står du og mangler bådudstyr, så kan du finde det hele og mere til hos ShipShape. De har et kæmpe udvalg af alt i bådudstyr, og du kan finde dem på Rungsted Havn eller bestille direkte fra deres hjemmeside og hjem til dig selv, så du nemt kan klikke dit udstyr i kurven og ikke selv skal tænke på transport.

Alt i sejlertøj hos ShipShape

Sejler du i din fritid, eller bruger du de fleste af dine dage på en båd, så er det vigtigt med noget ordentligt sejlertøj, der kan hjælpe dig med at holde varmen og holde dig tør, for ellers kan det hurtigt blive en ubehagelig oplevelse på vandet. Der findes heldigvis masser af sejlertøj i god kvalitet, og du kan finde et bredt udvalg hos ShipShape – både i deres fysiske butik på Rungsted Havn, men også på deres hjemmeside shipshape.dk. Du har altså både mulighed for at komme ind i butikken og se tøjet samt prøve det på, men du kan også klikke det ned i kurven online og få det leveret lige til døren, uanset hvor i Danmark du bor. ShipShape har masser af sejlertøj i høj kvalitet, blandt andet fra mærker som Musto, Sail Racing, Pelle P og Zhik. Vil du se, hvilke mærker de ellers fører, kan du se det på deres hjemmeside.

Find alt til båden hos ShipShape

Men ShipShape forhandler ikke kun tøj til din sejltur. Du kan også finde alt i forskelligt bådudstyr hos ShipShape, så du kan få udstyret din båd fra top til tå med alt, der er nødvendigt. Så uanset om der er noget, du står og mangler lige nu, eller du har noget, du tænker, der trænger til en udskiftning, så kan du finde det til en billig pris på shipshape.dk eller i den fysiske butik. Faktisk har ShipShape prismatch, så du er helt sikker på, at du får den bedste pris, på de produkter du leder efter.

Find blandt andet alt det sikkerhedsudstyr, du har brug for på båden, eller opgradér din kortplotter til topmodellen GPSMAP fra Garmin, der findes i mange forskellige størrelser, så du selv kan vælge, hvor stor skærmen skal være. Mangler du udstyr til vedligeholdelse eller noget særligt elektronik på din båd, så kan ShipShape også hjælpe dig. Og har de ikke det, du leder efter lige nu, så kan de også hjælpe dig med at få bestilt det hjem.

ShipShape har hurtig levering og lang returret

Når du bestiller dine produkter fra ShipShape, så sørger de for, at du får produkterne hurtigst muligt – oftest går der kun 2-4 hverdage, til du har fået dit udstyr hjem. Derudover har du også mulighed for at tænke dit nye køb grundigt igennem, da ShipShape har 100 dages returret, så længe varen er i original emballage. Fortryder du dit køb, kan du altså sagtens levere det tilbage eller bytte det til et produkt, du bedre synes om.

Share