Smilende tandlæge på Frederiksberg

Dette indhold er sponsoreret

 

For mange er tandlægebesøg forbundet med enten smerter eller ubehag, der vækker dårlige minder fra barndommen. Sådan behøver det ikke at være. Hos en Tandlæge står et hold af uddannede tandlæger og tandplejere klar med åbne arme til at passe på dig og dine tænder. At gå til tandlæge er en tillidssag, og derfor kan det ind imellem være svært at skelne de gode og mindre gode tandlæger fra hinanden. Læs med nedenfor, og bliv klogere på, hvad Hos Tandlægerne kan tilbyde dig som patient.

Tandlæge med specialiserede behandlinger 

Hos Tandlægerne har 100 års historie og kan udføre alle moderne tandbehandlinger. Typisk vil man som ny patient bestille tid til en konsultation, og derfra kan man i samråd med tandlægen lave en behandlingsplan. Klinikken har særligt ekspertise inden for tandretning, paradentose og implantater og prioriterer en høj faglighed i deres arbejde. Hvis du er på udkig efter at få rettet dine tænder, er denne tandlæge specialiseret i Invisalign, som er en gennemsigtig bøjle med aftagelige skinner. Den sikrer, at du gennemgår en diskret behandling og får opfyldt dine kosmetiske behov til dit smil. Prisen starter fra 9.500 kroner, som er en af de laveste markedspriser. Klinikken byder derfor også på økonomiske fordele. 

Personale med fagligheden i top 

Hos Tandlægerne på Frederiksberg vil du møde et personale, der favner bredt i faglighed og mennesker. Klinikken beskæftiger i alt tre tandlæger uddannet fra Københavns Universitet og Aarhus Universitet, seks klinikassistenter og tre tandplejere. Sammen har de et stort fokus på faglig sparring og supplerer hinanden for at levere den bedst mulige service i trygge omgivelser. Som du måske er vant til, kan du også her selv vælge hvilken tandlæge eller tandplejer, du gerne vil i stolen hos. Klinikkens personale er opmærksomme omkring patienter med tandlægeskræk, og derfor kan du altid forvente et kærligt klap på skulderen eller et tryk i hånden, hvis du ikke er glad for at gå til tandlæge. 

 

Tilfredse patienter

Hos Tandlægerne på Frederiksberg er patienterne også tilfredse med klinikkens faglighed. På TrustPilot er denne blevet anmeldt hele 198 gange og har modtaget en tilfredshedsscore på 4,8 stjerner ud af fem. Dette bevidner en høj kundetilfredshed. Som moderne tandlæge tilbyder klinikken også akutte behandlinger, hvis uheldet er ude, og du har brug for et akut eftersyn. Som ny patient kan man også selv oprette sig på hjemmesiden i klinikkens online bookingsystem. Tandlægeskræk eller ej, er du sikker på et gnidningsfrit tandlægebesøg med dig og ikke mindst dine tænder i fokus.

Share