Spar op til 40% på billeasing: Her er løsningen

Spar op til 40% på billeasing: Her er løsningen

Det kan være dyrt at få en bil i dag. Enten koster det rigtig mange penge i dyre billån, eller også finder du en leasingaftale, der alligevel kommer til at koste mange penge i sidste ende. Men det er faktisk muligt at lave leasing af bil til meget få penge – faktisk kan du spare helt op til 40%, og her får du svaret på, hvordan det kan lade sig gøre.

Leasing af brugt bil kan spare dig for mange penge

Et rigtig godt tip til, hvordan du kan spare penge, når du vælger leasing, er, at du vælger leasing af en brugt bil, som også kaldes ReLeasing. Det er en form for leasing, hvor du leaser en bil, der allerede har været brugt til leasing før, men som stadig fungerer helt upåklageligt og derfor sagtens kan tåle at blive brugt til leasing endnu engang. Der er altså ikke noget i vejen med bilen, og du får derfor leasing af en bil, der kan give dig ligeså meget køreglæde som en helt ny bil kan, og du går ikke på kompromis med noget. Selvom du vælger leasing af en brugt bil, har du stadig masser af frihed til at finde en bil, der passer til dine behov, da der faktisk er rigtig mange muligheder for leasing af brugte biler for eksempel hos BMC Leasing.

Leasing af biler helt ned til 1000 kr. om måneden

Billeasing findes i alle prisklasser, og derfor kan du hurtigt støde på, at leasing lader til at koste mere, end hvad du egentlig gerne vil betale månedligt for en bil. Men hos BMC Leasing kan du få leasing for helt ned til 1000 kr. pr. måned, og det er inklusiv service, reparationer og vedligehold, så du skal ikke bekymre dig om ubehagelige overraskelser undervejs i leasingperioden. Du skal faktisk bare betale det månedlige beløb, forsikring, grøn ejerafgift og brændstof og så nyde, at der er nogle andre, der tager sig af de resterende udgifter.

BMC Leasing har et bredt udvalg af biler, der koster mellem 1.000 og 1.500 kr. om måneden, så du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige modeller, der alle står til en overkommelig pris.

BMC Leasing tilbyder korttidsleasing

Langt de fleste leasingfirmaer har en bindingsperiode på 12 måneder, når du laver en aftale om leasing, og typisk løber en leasingaftale 24 eller 36 måneder, så du har bilen over et par år. Men hos BMC Leasing kan du faktisk lave korttidsleasing helt ned til 6 måneder eller op til 36 måneder afhængigt af, hvad dit behov er, og du er kun bundet i 3 måneder, så du har langt mere frihed, end du vil have andre steder.

Har du brug for at få leveret din bil ved leasing hos BMC Leasing, kan de tilbyde at levere bilen til enten Høje Taastrup St. eller Københavns Hovedbanegård. Hos BMC Leasing er der ingen skjulte gebyrer, og du kan læse leasingkontrakten på forhånd på deres hjemmeside bmcleasing.dk.

Share