Støversugepose-guide: Hvilken, hvor tit, og hvor køber man?

Støversugepose-guide: Hvilken, hvor tit, og hvor køber man?

Når det kommer til at holde vores hjem rene, så vil flertallet af os nok mene at vores støvsugere hører til det mest essentielle udstyr til at få jobbet klaret på tilfredsstillende vis. Men for at du kan få den mest optimale rengøring, så er det naturligvis også vigtigt at du vedligeholder din støvsuger ordentligt. Og en væsentlig del af denne vedligeholdelse går selvfølgelig ud på regelmæssigt at skifte dine støvsugerposer. Når dette så er sagt, så vil støvsugerposer netop være en kilde til de følgende 3 spørgsmål.

1. Hvilken støvsugerpose skal jeg bruge?

Når det så endelig er på tide at få udskiftet din fyldte støvsugerpose, så kan det ofte være særdeles vanskeligt at vide netop hvilke støvsugerposer der passer til netop dit apparat. Der findes nemlig et utal af forskellige poser, der hver især passer til et begrænset antal maskiner. Støvsugerposer er nemlig mærke-specifikke, så du skal derfor altid sørge for at dit pågældende støvsugermærke befinder sig på listen over kompatible apparater. Så hvis du f.eks. har en Nilfisk støvsuger, så vil det som udgangspunkt udelukkende være Nilfisk poser (eller i visse tilfælde Nilfisk kompatible poser fra andre mærker) der passer til støvsugeren.

2. Men hvor ofte bør jeg så udskifte mine støvsugerposer?

Der findes selvfølgelig ikke et 100% entydigt svar på dette spørgsmål. Det afhænger nemlig i høj grad af hvor meget snavs, der skal støvsuges op. Hvis du f.eks. ønsker at støvsuge mormors gamle tæppe, så vil der ofte være tale om en langt hurtigere fyldt støvsugerpose. Det samme gælder i de tilfælde, hvor du måske ønsker at støvsuge værkstedet for savsmuld eller andre efterladenskaber efter endt arbejde. Hvis der til gengæld blot er tale om den ugentlige rengøring, så vil dine støvsugerposer selvfølgelig holde markant længere inde de skal udskiftes. Det afhænger derfor helt af hvilken type støvsugning du foretager.

3. Hvor kan jeg finde mine nye støvsugerposer?

Når det kommer til at vælge en god forhandler til at klare leveringen af dine støvsugerposer, så kan det på det kraftigste anbefales at man køber poserne på nettet. Her bør du altid vælge en god forhandler med en høj e-mærke score. Kvaliteten på støvsugerposerne kan nemlig variere alt afhængigt af hvilken forhandler du vælger. Stoevsugerposen.dk vil her være det helt oplagte valg. Denne webshop har nemlig en e-mærke score på 9.6, så du altid kan være sikker på at kvaliteten er i orden. Hos Stoevsugerposen.dk bliver det vanskeligt job med at finde den korrekte pose i en god kvalitet derfor en hel del nemmere. På deres hjemmeside bliver du nemlig præsenteret for en overskuelig liste med alle de mest gængse støvsugermærker. Og ved at klikke på dit pågældende mærke, så vil du nu i løbet af ingen tid kunne finde frem til lige præcis de støvsugerposer som du har brug for. Herefter er det blot med at få bestilt masser af poser, så du ikke behøver bekymre dig næste gang din støvsugerpose er opfyldt. Og hvis du bestiller for over 400 kr., så vil du endda få gratis levering og en god loyalitetsrabat næste gang du shopper hos dem.

 

Share