Vedligeholdelse af træterrasse: 5 konkrete tips

Vedligeholdelse af træterrasse: 5 konkrete tips

En træterrasse kan være utrolig flot, og den kan indbyde til hygge og samvær med familie og venner, når den danske sommer viser sig fra sine bedste sider. Men på grund af svingende temperaturer og nedbør i det danske klima, skal du være omhyggelig med at vedligeholde din træterrasse, så den kan holde i mange år. Her får du 5 tips til, hvordan du kan holde din træterrasse pæn.

1. Undgå fugt og skimmel ved at bruge Pinotex terrasseolie

En af de bedste måder, du kan passe på din træterrasse, er ved at behandle den med Pinotex terrasseolie. Den er designet specifikt til at give din træterrasse den bedste beskyttelse, så du ikke skal bøvle med fugt og skimmel i dine terrassebrædder. Pinotex terrasseolie fås i mange forskellige varianter, så du kan vælge den, der passer bedst til din terrasse og dine behov, og du er garanteret et produkt, der forlænger levetiden på din træterrasse med mange år endnu.

2. Husk at bestille nok terrasseolie

Når du skal behandle din træterrasse med Pinotex terrasseolie, så er det yderst vigtigt, at du husker at bestille nok fra starten. Det kan godt overraske, hvor meget Pinotex terrasseolie din terrasse kan suge, og det bedste resultat vil være, hvis du behandler hele terrassen på samme dag. Ellers kan det blive ujævnt og give et ærgerligt udtryk. Du hjælper derfor dig selv, når du bestiller nok Pinotex terrasseolie med det samme, fordi du så ikke risikerer at skulle lave arbejdet om hurtigt igen.

3. Sørg for at fjerne overskydende terrasseolie

Hvis du vil behandle din terrasse med Pinotex terrasseolie, så vil du få det bedste resultat, hvis du påfører et jævnt tyndt lag med enten en kortluvet malerrulle eller en bred pensel. Husk at mætte enderne og eventuelle revner, så du får det pæneste resultat. Når du er færdig med at give olie, skal den have lov at sidde i højst 5-10 minutter, før du fjerner rester af olien, så du kan få det flotteste resultat.

4. Sørg for at genbehandle din terrasse med jævne mellemrum

Giver du din træterrasse Pinotex terrasseolie, så skal du også huske, at den skal genbehandles ind imellem, så den bliver ved med at have optimal beskyttelse mod vind og vejr. Når først du har givet Pinotex terrasseolie på din terrasse, så er det en god idé at tjekke overfladen igennem 1-2 gange om året og give terrasseolie efter behov. Husk også, at du skal rengøre terrassen, inden du bruger Pinotex terrasseolie, så der ikke sidder skidt og snavs tilbage under olien.

Vil du bruge Pinotex terrasseolie til at behandle din træterrasse, så kan du finde flere forskellige slags Pinotex terrasseolie hos Nordicmaling. På deres hjemmeside nordicmaling.dk kan du se udvalget, og du kan også bestille Pinotex terrasseolie direkte til din dør, så du ikke behøver at slæbe den hjem selv. Hos Nordicmaling finder du også alt andet i træbeskyttelse til dit træværk, så det kan holde længe og se godt ud i mange år.

Share