World Of Comfort: Nordens førende forhandler af massagestole m.m.

World Of Comfort: Nordens førende forhandler af massagestole m.m.

Når det kommer til at finde de bedste massagestole og massageapparater i Norden, så kommer du ganske enkelt ikke udenom World of Comfort (også forkortet som WOC). WOC er nemlig intet mindre end nordens førende forhandler af massagestole, og en lang række andre massagerelaterede produkter. Prøv bare at se hvad du kan få, hvis du handler hos World of Comfort.

Massagestole fra WOC – alt indenfor 2D, 3D og 4D

Massagestole fra WOC hører til nordens mest populære, og det er nok ikke usandsynligt at du på et eller andet tidspunkt er stødt på en af deres massagestole hjemme hos en ven eller familiemedlem. Hvis du er på udkig efter en massagestol i topkvalitet, så bør du absolut seriøst overveje at vælge World of Comfort. WOC er nemlig leveringsdygtige i de bedste:

  • 2D massagestole: hvis du er på jagt efter en glimrende massagestol til en blid massage, så vil en 2D model være en fremragende løsning. 2D står for to dimensioner, hvilket netop er den form for massage du vil få med denne stol. Massagestolens indbyggede ruller vil nemlig kunne massere din ømme nakke eller skuldre i både højden og bredden.
  • 3D massagestole: hvis du til gengæld er på udkig efter lidt flere funktioner, samt en lidt mere intens massage, så vil du måske være bedre tjent med en 3D model. En 3D massagestol vil nemlig ikke blot give dig massage i højden og i bredden. Der tilføjes nemlig en tredje dimension, der har til formål at massere dig i dybden, og ramme alle de mest ømme underlæggende muskellag.
  • 4D massagestole: sidst men bestemt ikke mindst, så sælger WOC i dag også en række af de bedste 4D massagestole på markedet. En 4D model er perfekt for dig, der ønsker dig en alle fordelene fra 2D og 3D modellerne med et ordentligt løft i niveau. For udover massage i højden, bredden og dybden, så vil en 4D massagestol også have ruller der vil drejes under massagen. Så du må hellere få advaret din massageterapist – han har nemlig fået sig en alvorlig konkurrent.

Massageapparater – World of Comfort kan hjælpe dig

Udover massagestole, så kan du også finde en lang række fremragende massageapparater hos World of Comfort. Uanset om du lider af ømme fødder, skulder- og nakkesmerter eller spændingshovedpiner, så finder du det du skal bruge hos WOC. Du kan b.la. finde massageapparater til:

  • Øjenmassage: hvis du lider af spændingshovedpiner eller migræne, så vil Aurora massageapparatet være lige det du har drømt om. Dette apparat ligner til forveksling et par flybriller, og fungerer ved blidt at massere øjenområdet inklusive tindingerne.
  • Fodmassage: WOC sælger også de såkaldte Moon Boots, der er en slags støvle der er designet til at massere fodsålerne og forbedre blodcirkulationen.
  • Nakke og skulderområdet: hvis du vælger en Pluto Max massagepude fra WOC, så vil du nu en gang for alle slippe af med selv de mest genstridige nakke- og skuldersmerter.
  • At komme bedre i form: Vibrationsbræt Shakeboard fra WOC er designet til at give dig bedre blodcirkulation, styrke din balance og ikke mindst træne en lang række forskellige muskelgrupper.

Som du nok kan se, så har World of Comfort noget til ethvert behov. Så hvad venter du på?

Share