3 gode grunde til, at en Mitsubishi varmepumpe er den rette

3 gode grunde til, at en Mitsubishi varmepumpe er den rette

Er du på udkig efter en varmepumpe, har du måske allerede opdaget, at der findes mange forskellige varmepumpeproducenter. Du finder både producenter, du måske aldrig har hørt om før, og producenter, der giver genklang i ørene.Én af de varmepumpeproducenter, du sikkert har hørt om før, er Mitsubishi.

Du kender måske bedst Mitsubishi som bilproducent, men det japanske firma producerer faktisk også varmepumpeløsninger i høj kvalitet. Der er mange grunde til at en varmepumpe fra netop Mitsubishi er den helt rette. Her bliver du præsenteret for 3 af dem.

Mitsubishi varmepumper: Effektiv og miljøvenlig

Mitsubishi er kendt for at producere produkter i høj kvalitet, og de skuffer heller ikke, når det kommer til deres populære varmepumper. Mitsubishi varmepumper kan nemlig prale af både at være yderst effektive, og samtidige miljøvenlige.

Ved at udnytte varmeenergien i den friske luft udendørs, opvarmer Mitsubishi varmepumper frisk luft, der trækkes ind via en ventilator. Brugen af varmeenergien i luften til opvarmning af boliger er yderst energieffektiv, og sparer mange kilo Co2 såvel som kroner – begge dele noget, som de fleste godt kunne tænke sig.

Varmepumpen kan kobles op på hjemmets WiFi, og gennem en app på smartphone eller tablet fjernstyres. Det gør varmepumpen yderst brugervenlig, og let at indstille.

Mitsubishi varmepumper giver et bedre indeklima

Færre allergiske reaktioner, bedre nattesøvn, og mere overskud i hverdagen. Ja, hvem kunne ikke godt tænke sig det? Dette er blot tre af de mange gode grunde til at en Mitsubishi varmepumpe er værd at investere i.

Ved at blæse luft ud i boligen, er en varmepumpe med til at sikre et bedre indeklima og de mange fordele, som følger med.  En varmepumpe skaber nemlig en luftcirkulation, som er med til at sikre frisk luft i hjemmet. Mitsubishi varmepumper har derudover et specielt udviklet luftrensningssystem, som er med til at fjerne uønskede partikler, bakterier, støv, pollen og mug.

En varmepumpe fra Mitsubishi er derfor det helt rigtige valg hvis du er allergiker, eller blot ønsker et indeklima, der er med til at bidrage til en sund hverdag.

Undgå irriterende støj med en Mitsubishi varmepumpe

I mange år er varmepumper på grund af støjniveau blevet fravalgt til fordel for dyrere og mindre miljørigtige løsninger. Inden for de seneste år er der dog sket en stor udvikling, hvilket nu betyder, at støj ikke længere er et problem.

Vælger du en Mitsubishi varmepumpe, undgår du irriterende støj. Disse varmepumper har nemlig et ultra lavt støjniveau. Hos varmepumpespecialisten NovaSolar forhandles der varmepumper fra mærket med et støjniveau helt ned på 19 dB.

Ja, der er mange gode grunde til at anskaffe en Mitsubishi varmepumpe. En varmepumpe er nemlig en yderst miljøvenlig og moderne opvarmningsløsning, som samtidig skaber et bedre indeklima uden pollen, bakterier og skadelige luftbårne partikler. Og når du vælger en varmepumpe fra Mitsubishi, undgår du unødig støj, og kan i stedet nyde frisk luft og miljøvenlig opvarmning. Find din nye Mitsubishi varmepumpe her hos varmepumpespecialisten NovaSolar på novasolar-webshop.dk.

Share