Hvilket batteri til elcykel? Sådan finder du det rigtige batteri til din elcykel

Hvilket batteri til elcykel? Sådan finder du det rigtige batteri til din elcykel

Har du en elcykel, så er der stor sandsynlighed for, at du på et tidspunkt skal udskifte dit elcykel batteri, fordi sådan et batteri med tiden mister sin effektivitet. Men der er forskel på batterier, og det kan være svært at finde ud af, hvad der er det rigtige, så hvordan finder du egentlig frem til det rette elcykel batteri? Det kan du blive klogere på her.

Hold øje med spændingen på dit elcykel batteri

En af de vigtigste ting, når du skal finde et elcykel batteri, er at se på, hvad spændingen på batteriet er. Langt de fleste elcykler bruger et elcykel batteri 36v, så der er stor sandsynlighed for, at du også skal bruge et 36v elcykel batteri. Men har du en lidt ældre model af elcykel eller måske en lidt billigere model, så kan det også være, at du har skal bruge et 24v elcykel batteri. Der findes også batterier på 48v og 52v, så der er faktisk mange muligheder, og vælger du ikke det rigtige, passer dit elcykel batteri ikke til det system, der er på din cykel. Sandsynligheden er selvfølgelig størst for, at du skal bruge et elcykel batteri 36v, men sørg dog alligevel for at kigge efter, før du bare køber et elcykel batteri.

Formen på et elcykel batteri har også noget at sige

Udover spændingen på dit elcykel batteri, så er formen også vigtig. Det er nemlig ikke alle elcykler, der har batteriet siddende samme sted, og der er også forskel på, hvordan forskellige batterier med samme spænding kan se ud. For eksempel kan et elcykel batteri 36v både være lavet, så det kan sidde på bagagebæreren, men et elcykel batteri 36v kan også være lavet til, at det skal sidde på rammen af cyklen. Så inden du for eksempel køber dit elcykel batteri 36v, så husk at se på, hvor batteriet er monteret på din cykel, og hvilken form for elcykel batteri 36v, du har brug for.

Find dit elcykel batteri på Boxbike.dk

Hos Boxbike.dk finder du et bredt udvalg af batterier til elcykel, så du kan for eksempel finde elcykel batteri 36v. Har du ikke brug for et elcykel batteri 36v, så kan du selvfølgelig også finde batterier, der passer til andre former for elcykler. Boxbike.dk har også elcykel batterier i alle former, og ved hvert batteri kan du læse meget mere om, hvilken type elcykel det specifikke batteri passer til.

Har du brug for mere information om batterier til elcykler, så kan du på Boxbike.dk for eksempel læse mere om, hvordan du passer på dit elcykel batteri. På Boxbike.dk kan du selvfølgelig også bestille dit nye batteri hjem, og hvis du bestiller for mere end 749 kr., får du gratis fragt. Boxbike.dk har hele 8 års erfaring med elcykler, og de sidder altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, hvis du for eksempel har brug for at vide noget om et specifikt batteri.

Share