LIFETIME: Det moderne bud på baby- og børnesenge

LIFETIME: Det moderne bud på baby- og børnesenge

Et børneværelse skal ikke bare være et rum med en seng og en masse opbevaring af legesager. Et børneværelse skal inspirere til leg og kreativitet, og det kan gøres på rigtig mange forskellige måder. For eksempel kan du bygge en børneseng eller en babyseng til dit barn, der kan begge dele og samtidig være et hyggeligt sted at falde til ro om aftenen. Læs meget mere om det her.

Find den perfekte børneseng til dit barn

Står du overfor at skulle lave om på dit barns værelse, eller synes du bare, at det trænger til lidt fornyelse, så kan en ny børneseng være svaret på, hvordan du laver et børneværelse hyggeligt og inspirerende på samme tid. Med de forskellige børnesenge fra LIFETIME Kidsrooms har du nemlig muligheden for at finde en børneseng, der passer til dit barn, og som vil gøre børneværelset til meget mere end kun et sted, dit barn sover. LIFETIME Kidsrooms børnesenge fås i mange forskellige modeller, så de indbyder til forskellige temaer – for eksempel kan du finde deres Lake House hytteseng, der ligner et lille hus komplet med tag, vægge, vinduer og altankasser. Eller du kan finde deres himmelseng, der kan dekoreres på mange forskellige måder, så den passer til lige præcis dit barn.

LIFETIME Kidsrooms har et bredt udvalg af babysenge

LIFETIME Kidsrooms har ikke kun masser af forskellige børnesenge. De tilbyder nemlig også babysenge, så du kan indrette et børneværelse med møbler fra LIFETIME Kidsrooms fra dit barn er helt lille og har brug for en tremmeseng eller en juniorseng. Netop tremmesengen fra LIFETIME Kidsrooms er lavet som en rigtig smart babyseng, der er designet til at holde i mange år, fordi bunden kan hæves og sænkes, og babysengen kan omdannes til en juniorseng efter behov. Hos LIFETIME Kidsrooms har de udover babysenge også masser af andre møbler til babyværelset, så du kan indrette værelset pænt og praktisk på samme tid. Vil du vide mere om børnesenge og babysenge fra LIFETIME Kidsrooms, så læs om sengene på bl.a. brands4friends.dk.

Find inspiration hos LIFETIME Kidsrooms

Er du helt på bar bund i forhold til, hvordan du skal indrette børneværelset i dit hjem, så er der masser af inspiration at hente hos LIFETIME Kidsrooms. Hvis du vil have et nemt sted at starte, så besøg hjemmesiden, hvor du kan se både børnesenge og babysenge, så du kan finde lige de møbler, der passer ind i dit barns værelse, eller du kan finde inspiration til, hvordan du og dit barn kunne tænke jer, at værelset kommer til at se ud. Der er også masser af andre møbler udover børnesenge og babysenge, så der er rig mulighed for at finde alt det, der skal til for at lave drømmeværelset til dit barn. Vil du se hele udvalget af møbler fra LIFETIME Kidsrooms, så besøg lifetimekidsrooms.dk og lad dig inspirere af det legende og hyggelige univers, de skaber med deres træmøbler i høj kvalitet.

Share