Naturlig neglelak til hverdag og fest

Naturlig neglelak til hverdag og fest

Når du gerne vil pynte dig, hvad end det er til hverdag eller fest, kan du sagtens have miljøet for øje

Dine negler fortjener et godt produkt, både for din egen skyld, men også for miljøets skyld

 

Hvordan mon du kan optimere dit grønne forbrug, tænker du måske, når du går ind på en grøn markedsplads … Her er digitale hylder med grønne og mere bæredygtige varer, og det er vigtigt at holde sig sit bevidste forbrug for øje.

 

Dine negle er en del af det visitkort, du sender til verden, når du møder den, og det visitkort må gerne være grønt, selvom farven på neglelakken ikke nødvendigvis behøver at være grøn. Det er jo helt op til din egen stil og din egen æstetiske sans. Nogle vil netop gerne udsende grønne signalværdier og iklæder sig derfor både grønt tøj og tager grøn neglelak på, når de skal ud i verden og repræsentere deres synspunkter.

Miljøvenlig neglelak

Få mere grøn tankegang ind i din personlige hygiejne

Det er alfa og omega at tænke på miljøet, når man forbruger og gerne vil handle grønt. Neglelak indeholder mange forskellige produkter, men de produkter kan sagtens være meget mere miljøvenlige end man umiddelbart skulle tro. Det være sagt findes der naturligvis mange produkter derude på det konventionelle marked, som ikke ville leve op til den høje grønne standard, som en grøn markedsplads fordrer. 

 

Grønne forhandlere tilbyder flere forskellige neglelak, såsom vegansk neglelak, som alle er lavet med et mere miljøvenligt forbrug for øje. Det er rart også at kunne honorere sine grønne idealer, selv når man laver noget så detaljeret som at lakere sine negle, hvad end det så er manicure eller pedicure.

Økologisk neglelak

En økologisk neglelak er et skønt alternativ til en neglelak med meget kemi i. Dine negle og hænder vil takke dig, hvis du begynder at bruge flere økologiske produkter og undgår unødig kemi så meget som overhovedet muligt.

Allergivenlig neglelak

Har du en sart hud, der ofte reagerer med rødme og irritation på produkter med kemi, er det en god idé at skifte de produkter, du bruger, ud med allergivenlige produkter. Der findes forskellige produkter med certifikater, eksempelvis Svanemærket, som du kan gå efter. 

 

En allergivenlig neglelak ændrer på den kemi, som du tilfører din krop og bidrager til at genoprette en mere naturlig tilstand med naturlig og allergivenlig neglelak.

 

Festlig neglelak

Du behøver ikke at frygte, at en naturlig neglelak blot er en kedelig gennemsigtig eller jordfarvet neglelak. Nej, der kan sagtens være masser af pangfarver på både en økologisk, en allergivenlig og en miljøvenlig neglelak. Så tag du bare og forkæl dig selv med en flot grøn neglelak, som er god for både dig selv, men også for miljøet, da den altid vil være bedre for miljøet end de konventionelle neglelak, fulde af kemi.

 

Der findes heldigvis mange grønne løsninger for dig, som gerne vil være med i den fælles grønne fremtid, men samtidig også vil se brandgodt ud med flotte farvede negle til hverdag og fest.

 

Share