Pinotex maling – en maling til ethvert behov

Pinotex maling – en maling til ethvert behov

Pinotex er en af de helt store spillere, når det kommer til træbeskyttelse. Siden Pinotex blev stiftet tilbage i 1959 har virksomheden stille og roligt arbejdet sig frem til at blive en af de største brands indenfor træbeskyttelse. Hvis du ønsker dig en maling, der vil beskytte dit træ i mange år fremover, så er Pinotex dermed det oplagte valg. Du kan b.la. finde et stort udvalg af Pinotex maling hos Nordicmaling – og selvfølgelig til en skarp pris.

To sider af det samme firma

Pinotex gik de første år af firmaets eksistens under navnet Sadolin, der i øvrigt lever i bedste velgående den dag i dag. Sadolin fungerer først og fremmest leverandør af flot indendørsmaling, hvorimod Pinotex som nævnt i stedet står for træbeskyttelsen. Selvom der er tale om to vidt forskellige malingtyper, så har både Pinotex og Sadolin den ekstremt høje kvalitet til fælles. Der er altså blot tale om to sider af det samme firma, hvor kvalitet og udvalg er højeste dagsorden.

Pinotex – en revolution indenfor træbeskyttelse

Pinotex maling blev født tilbage i 1977, hvor Sadolin kunne præsentere deres kunder for den første Pinotex træbeskyttelse – og siden den dag har intet længere været det samme. Det virkeligt

revolutionerende ved den nye Pinotex maling var nemlig, at man nu kunne få en fantastisk træbeskyttelse samtidigt med at man stadigvæk respekterede træets smukke struktur; og firmaet har ikke set sig tilbage siden disse dage, og er en vaskeægte dansk succeshistorie. Slut var nu dagene med afskallet træ, og ikke mindst alle de tidligere problemer med fugt og skimmelsvamp; og Pinotex er nu blevet danskernes foretrukne træbeskyttelse – både hos private og ikke mindst erhvervsdrivende.

Pinotex Superdec – heldækkene træbeskyttelse, der ikke kan matches

Lanceringen af Pinotex Superdec tilbage i 1982 var en af de helt skelsættende begivenheder i virksomhedens historie. Her var der nemlig tale om en yderst effektiv heldækkende træbeskyttelse, der derudover har det store fortrin, at den kan tones i bogstaveligt talt tusindvis af forskellige farver.

Pinotex maling er designet med elementerne i baghovedet

Hvis du vælger at investere i Pinotex maling, så er du dermed garanteret et produkt der kan håndtere det hårde og omskiftelige danske klima. Uanset om det drejer sig om den hårdeste snestorm, den hårdeste regn eller det mest brændende solskin, så er Pinotex maling blevet gennemtestet til at kunne klare selv de hårdeste vejrforhold. Ved at vælge Pinotex maling, så får du dermed en maling med en farve, der bare bliver ved med at vare – år efter år.

Hvor bruger man Pinotex maling

Pinotex maling bliver som træbeskyttelsesmiddel hovedsageligt brugt tre steder:

  • I huset: her er der især tale om behandling af de ydre træelementer, såvel som beskyttelse af boligens trægulve.
  • I haven: en af de absolut mest populære anvendelsesområder til Pinotex maling er naturligvis i haven, hvor der jo som regel altid er et plankeværk, der skal vedligeholdes.
  • På terrassen: sidst men ikke mindst, så vælger rigtig mange danskere at give deres terasse i baghaven en behandling med Pinotex maling.
Share