Primacol Facademaling Hvid

Primacol Facademaling Hvid

Udendørs hvid murmaling og sokkelmaling

 

Primacol Facademaling er en vandbaseret akrylmaling til udendørs brug. Malingen anbefales til maling af overflader af puds, beton eller andre mineralske overflader, eksempelvis maling af udendørs facade eller til maling af sokkel. Den fremstår med en smuk og helmat, let struktureret overflade. Den er karakteriseret ved høj modstandsdygtighed overfor vejrlig, og facaden kan ånde igennem malingen.

 

Produktet indeholder et stof, der beskytter effektivt mod snavs og begroning. Malingen er usædvanligt robust og beskytter mod både regnvand og snavs samtidig med, at den giver en fin, mat overflade.

 

Når du skal male din facade, er det vigtigt at du vælger den rette facademaling. De mest almindelige typer facademaling som anvendes i dag er: 

Akrylmaling: Også kaldet plastmaling. Denne er både smudsafvisende og langtidsholdbar og er afvisende over for regn. Du går aldrig galt i byen med en akrylmaling. Akrylmaling som er beregnet til udvendigt murværk er diffusionsåben og tillader muren at ånde. Malingen hæfter desuden både på nye og tidligere malede overflader hvad enten de er beton, cementpuds eller puds. Hos Gebenna fører vi vandbaseret udendørs akrylmaling med høj modstandsdygtighed overfor vejrlige påvirkninger samtidig med at den lader overfladen ånde. 

 

Sådan maler du din facade med Primacol Facademaling:

 

Overfladen skal være ren, tør og fast. Absorberende flader skal først primes. Ved

påføring af første lag, kan malingen med fordel fortyndes med vand (ca. 5%).

Malearbejdet skal udføres ved temperaturer i luft og på overfladen over 5° C. Omrør

malingen grundigt før brug. Påfør med pensel eller rulle. Værktøj gøres ren med vand og

sæbe.

Anbefales kun til udendørs brug.

OBS! Undgå at male i direkte solskin.

Fuld vaskbarhed opnås efter 28 dage.

 

Du kan se hele vores sortiment af murmaling og facademaling her.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *