5 værktøjer og redskaber, enhver bør have til byggearbejde til boligen

5 værktøjer og redskaber, enhver bør have til byggearbejde til boligen

Her har vi samlet en liste over 5 oversete, men vigtige værktøjer, der vil hjælpe med at gøre ethvert boligbyggeri nemmere, sikrere og mere effektivt.

 

  1. Wagner Meters’ Wood H2O App£

Denne praktiske og GRATIS mobilapp fra Wagner Meters giver træarbejdere mulighed for at beregne ligevægtsfugtindhold (EMC), se nyttige ressourcer og fejlfinde almindelige træfugtproblemer, herunder fuzzy fibre, sunkne samlinger, klæbemiddelfejl og mere.

 

EMC-beregneren er enkel og nem at bruge uden tabeller på skærmen eller beregninger, der forstyrrer den information, du har brug for. I stedet laver du en hurtig og enkel beregning af nødvendig temperatur og relativ luftfugtighed for EMC. (EMC er det niveau, hvor træ hverken optager eller taber fugt, når det udsættes for luft – så det er meget vigtigt at vide, før du starter et projekt.)

 

Wagner Wood H2O-appen giver også links til specifik tyngdekraft-indstillinger, manualer og andre træfugt-relaterede ressourcer til et one-stop mobilt værktøj.

 

  1. Spokeshave

Dette håndværktøj til træbearbejdning er designet til buet arbejde, såsom at forme stolesæder og -ben, hjuleger og endda kanopadler.

 

En variation af håndplanet, en egerne kommer typisk med sidehåndtag og en meget kort sål (fladbund, konkav eller konveks). Dette gør det især nyttigt, når der er behov for hurtige korte slag, og i områder, hvor det ellers ville være akavet at bruge. Man skubber generelt en egerbarbering gennem snittet, men den kan trækkes, når kornet brat vender.

 

Blade på egerskive er både aftagelige og udskiftelige. De kan også justeres til skæredybde og tykkelse af spåner.

 

  1. Akku-værktøj

Med nyskabelser inden for batteriteknologi er batteridrevne akku-værktøjer små og bærbare nok til at slæbe rundt overalt, men kraftfulde nok til at udføre store opgaver. Med ledningsfrit værktøj skal du ikke snuble over ledninger eller være uden for rækkevidde fra en stikkontakt.

 

Mange producenter tilbyder dem i små sæt, hvilket giver brugerne mulighed for at købe flere værktøjer på én gang med et eller to batterier i et sæt til en lavere pris. Dette giver også lettere opbevaring og sikkerhed.

 

Akku-værktøj kommer i en bred vifte, herunder skruetrækkere, skruepistoler, sømpistoler, slagværktøjer, boremaskiner, skruenøgler og save. Når du køber akku-værktøj, skal du kigge efter dem med hurtigopladere, der leveres med et lithium-ion-batteri for længere levetid og mindre vægt.

 

  1. Kantbånd

Dette værktøj giver dig mulighed for nemt at fastgøre hotmelt-finerkanter med klæbende bagside til lige kanter. Den kommer i både automatisk og manuel tilstand.

 

Det fungerer effektivt og præcist på mange forskellige typer af ligekantede træbearbejdningsprojekter såsom kabinetbeklædninger og hylder. Det øger produktiviteten og nøjagtigheden og reducerer mængden af ​​tømmer, der kasseres på grund af forkert finerinstallation.

 

  1. Smart Logger™

Smart Logger er mest almindeligt brugt til større projekter, især under og efter større projekter som hårdttræsgulve, fin-træbearbejdning og andre. Sensoren er placeret i det område, der har behov for konsekvent, langsigtet overvågning af omgivende forhold. At hvis døre, skabe eller nye trægulve begynder at udvikle problemer som f.eks. krumning, krumning, spaltning eller vridning, kan du oprette en rapport, der dækker tidsrammen, hvor Smart Logger er blevet installeret, og viser eventuelle ændringer i temperatur eller fugtighed, der kan har bidraget til disse problemer.

 

Kom godt i gang med håndværk som en karrierer

Er du nystartet i branchen inden for håndværk skal du sørger for at du kan blive fundet online ved hjælp af en hjemmeside.

 

Du behøver ikke at være teknisk kyndig for at få en professionel hjemmeside. Mange webbureauer har meget enkle tilmeldingsprocesser, som gør processen hurtig og smertefri for dig.

 

Det kan være meget omkostningseffektivt. Websites giver et bedre investeringsafkast end nogen anden form for annoncering. Hvis du planlægger at markedsføre din virksomhed, bør et websted være din første prioritet.

Over tid vil den relativt lave investering i at få en virksomheds hjemmeside betale sig udbytte ved at drive dig nye kunder og opbygge dit brand. Derudover er det en legitim forretningsudgift og en skattefradrag.

Share