El ladcykel-bølgen: Skal du med? 4 gode grunde

El ladcykel-bølgen: Skal du med? 4 gode grunde

Du har sikkert oplevet at blive overhalet på cykelstien på en trist og grå dag af en eller anden form for elcykel, og har du oplevet det, har du sikkert også tænkt, at det er super irriterende ikke selv at have en elcykel. Hvis du har du brug for at kunne køre børnene i skole eller have masser af dagligvarer med hjem, så er en el ladcykel nok en god løsning for dig, og her får du 4 gode grunde til at hoppe med på bølgen.

1. Du kan spare miljøet for masser af CO2

Hvis alternativet er at have en ekstra bil, så kan du spare miljøet for rigtig meget CO2 ved at køre på en el ladcykel i stedet for. En el ladcykel skal nemlig kun have opladet batteriet engang imellem afhængigt af, hvor ofte og hvor langt du kører på den. En bil sluger derimod brændstof, hver gang du tænder motoren eller træder på speederen, og den udleder rigtig meget CO2 sammenlignet med, hvad du gør på en cykeltur. En el ladcykel er altså et langt mere miljøvenligt valg end en biltur.

2. Der findes også en el ladcykel til dig

På markedet i dag findes der så mange forskellige el ladcykler, at du helt sikkert også kan finde en, der passer til dine behov. Du kan for eksempel både få en el ladcykel med plads til to børn i ladet, og en el ladcykel med plads til fire børn i ladet. Du kan altså vælge lige den model af el ladcykel, der passer bedst til din hverdag, så alting går op i en højere enhed. Se for eksempel flere modeller på Boxbike.dk.

3. En el ladcykel giver mere fleksibilitet

Med en el ladcykel slipper du ikke helt for myldretidstrafik, for det findes bestemt også på cykelstierne. Men det er langt lettere at komme ind eller ud af de store byer om morgenen og om eftermiddagen, hvis du kører på cykelstierne. Du slipper for at sidde i lange bilkøer, og det kan give dig mere tid i sidste ende. Med en el ladcykel er du ikke på samme måde afhængig af at skulle finde en parkeringsplads, da en el ladcykel fylder langt mindre end en bil. Og en el ladcykel gør også, at du er uafhængig af tog- og buskøreplaner, så du kan slippe helt for at skulle vælge imellem at komme 20 minutter for tidligt eller for sent, fordi det var det eneste tidspunkt, bussen eller toget kørte.

4. En almindelig ladcykel kan laves om til en el ladcykel

Har du i forvejen en ladcykel, så kan du faktisk stadig lave den om til en el ladcykel, for der findes kits, der gør det nemt at transformere din cykelmodel. Du skal altså ikke nødvendigvis ud og investere i en helt ny cykel.

Er du klar til at lave din cykel om, eller vil du gerne se på udvalget af el ladcykler, så klik ind på Boxbike.dk, hvor du finder alt til din el ladcykel.

Share