Kom hurtigere i mål med dit byggeprojekt med uvildig byggerådgivning

Kom hurtigere i mål med dit byggeprojekt med uvildig byggerådgivning

Søger du en byggerådgiver til at få dig i mål med dit byggeprojekt, så står Nymann & Juhl klar til at hjælpe. Vi tilbyder fuldstændig uvildig byggerådgivning, som betyder at vi er helt upartiske og vil rådgive dig ifht. den bedste løsning, snarer end hen imod det, der tilbydes af bestemte leverandører eller entreprenører. For dig betyder det kort sagt, at vi ikke har nogle samarbejdspartnere eller andre skjulte agendaer, så du er sikret objektiv rådgivning der tilgodeser udelukkende dine behov.

 

Spar mange penge ved at hyre en uvildig byggerådgiver

 

Mange kan og vil selv lede byggeriet for at spare penge, men ofte bliver det dyrere at gøre det selv. Det hænger sammen med at der er utroligt mange ting at tage højde for i et byggeprojekt. Der er mange ting der kan gå galt og mange ting at tage højde for. Hvis du får hjælp til at effektivisere disse processer, kan det spare dig tusindvis af kroner. Vi ved hvor faldgruberne er og hvor du skal være ekstra opmærksom, for at budgettet ikke skrider.

 

Det er vigtigt at have fuldstændigt styr på godkendelser og tilladelser

 

Mange er ikke klar over at lovgivningen har ændret sig markant de seneste år. Du er nu i langt højere grad pålagt at kende til alle de komplicerede regler i bygningsreglementet, simpelthen fordi du – som bygherre – bliver draget til ansvar for fejl og mangler. Det gælder også hvis der opstår en forsikringssag om mange år – selvom du for længst har solgt huset videre.

 

Mange oplever at det er nemt at få en byggetilladelse igennem hos kommunen. Problemet er at det først er når du skal have en ibrugtagningstilladelse, at bordet fanger. Det er først her du bliver stillet til ansvar for dine byggetekniske løsninger. Det vil sige, hvis du har isoleret med 200 mm et sted hvor kravet er 300 mm, ja så skal du lave det om, før du kan få din ibrugtagningstilladelse. Det kan have store konsekvenser, da det kan være svært at ændre, når byggeriet står færdigt. I sidste ende kan du være så uheldig at dele af byggeriet skal rives ned.

 

Vil du være helt sikker på at undgå sådanne problemer, så tilbyder vi hjælp til byggetilladelsen.

 

Hvad kan vi som byggerådgiver hjælpe dig med?

 

Her er nogle eksempler på, hvad Nymann & Juhl Byggerådgivning kan hjælpe dig med:

 

  • Vi kan hjælpe dig helt i mål med nybyg, større ombygninger eller ændringer på eksisterende bygninger.

 

  • Skal du indrette kælderen med f.eks toilet og bad, så sørger vi for at du opfylder de tekniske krav for at få godkendelsen igennem.

 

  • Der er specielle krav til udvidelse af boligarealet, så skal du f.eks. lave øverste etage om til beboelse, så får vi dig helt i mål med den nødvendige planlægning og godkendelser

Mange løber panden mod muren når det gælder at opnå godkendelse til  udestuer, kvist, anneks, tilbygning, skure, carporte, drivhuse og meget andet. Uanset hvilket byggeprojekt du står overfor, vil vi kunne hjælpe dig i mål.

 

Share