Sådan sætter du wallstickers op

Sådan sætter du wallstickers op

Har du nogensinde fundet en vægdekoration, du virkelig faldt for, men ikke vidste, hvordan du skulle sætte den op, så den ser ud, som du vil? Vi har her en vejledning til, hvordan du nemt og hurtigt kan sætte wallstickers op, så de flotte motiver kan pynte på dine vægge.

Sådan gør du

Inden du skal i gang er det vigtigt, at du finder den helt rigtige placering til dine wallstickers. Du bør overveje, hvor meget plads de fylder, og om de passer ind i det rum, du ønsker at sætte dem op i. Du kan eventuelt tegne en oversigt over, hvor du vil placere dem, så du er sikker på, at du ikke glemmer nogen.

Når du har fundet den perfekte placering til dine wallstickers, kan du begynde at sætte dem op. For det første skal du finde ud af, hvilken type wallsticker du har. Er det en selvklæbende wallsticker eller en, der skal klæbes på med lim? Hvis det er en selvklæbende wallsticker, kan du springe dette trin over.

For at sikre, at din wallsticker sidder rigtigt fast, anbefaler vi, at du bruger lidt lim. Påfør limen på bagsiden af wallstickeren, og sæt den så på den ønskede placering på væggen. Du kan eventuelt bruge en klud eller en skraber for at presse wallstickeren fast mod væggen.

Det er vigtigt, at du venter, indtil limen er tør, før du forsøger at flytte wallstickeren. Ellers risikerer du, at den falder af igen. Når wallstickeren er kommet på plads, kan du sætte detaljerne på plads. Først og fremmest skal du sørge for, at der ikke er nogen luftbobler under wallstickeren. Hvis der er, kan du prøve at passe en nål ind under kanten af wallstickeren og løfte den lidt, så luftboblen kan slippe ud.

Hvis du vil have en glat og jævn overflade, kan du bruge en skraber eller en klud til at glatte wallstickeren ud. Dette er især vigtigt, hvis wallstickeren har store flader.

Når du har sikret dig, at wallstickeren sidder ordentligt fast, og at der ikke er nogen luftbobler eller ujævnheder, er det tid til at nyde din nye wallsticker!

Tips og tricks

* Husk at rengøre overfladen, før du sætter wallstickeren op. Dette gælder især vægge med støv eller fedt på.

* Brug en stofklud eller en svamp til at rengøre wallstickeren, når den bliver beskidt. * Hvis wallstickeren begynder at blive slidt, kan du bruge en klud med lidt vand og sæbe til at forny den.

Hvordan får jeg wallstickers af væggen igen?

Engang vil du måske have din wallsticker ned igen for at få noget nyt op på væggen. Wallstickers kan være svære at få af igen, men det er heldigvis ikke umuligt.

Følg disse trin:

  1. Varm væggen op med en hårtørrer.
  2. Brug en flad genstand, f.eks. en spatel, til at løsne wallstickeren fra væggen.
  3. Gør det forsigtigt, så wallstickeren ikke bliver beskadiget.
  4. Når wallstickeren er løsnet, kan du fjerne den fra væggen.
Share