Sådan vælger du et klassisk diamant-solitaire-vedhæng

Sådan vælger du et klassisk diamant-solitaire-vedhæng

Et diamant solitaire smykke er et stilfuldt smykke, der har været populært i evigheder og vil fortsætte med at forblive en fast bestanddel blandt alle kvinder i mange år. Den er beundret for sin enkelhed, båret som den er dragende og skattet, fordi den er tidløs. Diamant solitaire vedhænget er en livstidsinvestering, og det er evigt. Du kan se diamant smykker her.

 

Hvad er kendt som et diamant solitaire vedhæng?

 

Det er en halskæde, der har en enkelt solitær ædelsten, der hænger sammen med en guldkæde. Selvom omgivelserne i nærheden af ​​den fremhævede ædelsten kan være anderledes, har solitaire-vedhænget altid én ædelsten i centrum. Mange forskellige ædelstene bruges til at lave solitaire vedhæng som blå safirer, smaragder, rubiner, men hvid er den mest almindelige blandt alle.

 

Hvorfor skal du købe et diamant solitaire vedhæng?

 

Vi ved utvivlsomt alle, at diamanter er det mest populære valg af smykker for deres glans og gnistre, især forlovelsesringe. Diamanternes funklende natur og lette ydeevne er rost i litteratur og populærkultur. På grund af denne gnistre har diamanter en liga af stil. Mens diamantkøbet er mest populært til forlovelsesringe, er et kabale-vedhæng den bedste gave til enhver alder og enhver lejlighed – det være sig en jubilæumsgave, fødselsdagsgave, dimissionsgave, eller endda hvis nogen vil give den til sig selv.

 

Kvalitet: Der er 4C’er:

 

Diamantslibning: Det er det vigtigste, da det bestemmer gnistret af en diamant. En velslebet formet diamant booster glansen og glimtene af ​​en diamant, der fanger alles opmærksomhed.

 

Diamantfarve: Dernæst er diamantfarven, vi foreslår mellem D-H for en hvid indstilling og I-K for en gul indstilling. Platin og hvidguld vil gøre farven mere mærkbar, mens gul og rosa guld vil skjule udseendet.

 

Diamantklarhed: Dette er ikke så vigtigt at overveje, så vi anbefaler SI 1 – I 1 vil være god. Selvom et vedhæng bæres på din hals, så betyder det, at det vil blive set fra en vis afstand, så det er grunden til, at klarheden er mindre vigtig.

 

Diamantkarat: Hvor stor vil du have størrelsen på en diamant? Der er intet svar, det er op til dig. En stor diamant karatvægt vil øge omkostningerne betydeligt. Husk, større er ikke altid perfekt, vigtigere er diamantens glimt, dvs. slibningen.

 

Ædelmetal: Lad os diskutere ædelmetaller. Der er fire muligheder for ædelmetal tilgængelige som platinmetal, hvidguld, gult guld og rosaguld.

Guld er det mest ædle metal i betragtning og er perfekt til dem, der har en klassisk personlighed.

 

Rosaguld er charmerende, dejligt og er den mest trendy stil i øjeblikket.

Hvidguldmetal og platinmetal minder meget om hinanden. De har begge et glat, skinnende, oplysende og stilfuldt look. Platinmetal er mere langtidsholdbart end hvidguldmetal og er også det dyreste. Derfor kan du vælge efter dit budget.

Form: De mest populære former for diamant-solitaire-vedhæng er runde, pæreformede og prinsesse-skårne. Så dette er alles personlige præference, tænk fornuftigt og køb så. Men hvis du er i et dilemma, kan du aldrig gå galt med en velslebet rund diamant.

 

Kædelængde: Standardstørrelsen på vedhængskædelængden varierer fra 16 tommer til 24 tommer, hvor 18 tommer er den mest populære. Denne længde er helt fin til at vedhænget hviler på kravebenet. Den anden mulighed er at vælge en længere kæde, der har springringe. Kæden har to ringe, disse er justerbare, så du kan justere kæden efter dit valg fra 20 tommer til 18 tommer, hvilket giver et ekstra element af alsidighed til vedhænget.

Share