Effektive og miljøvenlige varmepumper? Det får du i Mitsubishi

Effektive og miljøvenlige varmepumper? Det får du i Mitsubishi

Vil du gerne udskifte dit oliefyr eller din elvarme med en mere effektiv og miljøvenlig løsning, så kan en Mitsubishi varmepumpe være det helt rigtige valg for dig. En Mitsubishi varmepumpe sørger nemlig for at omdanne din energi til varme på en effektiv måde, så du sparer penge og dårlig samvittighed. Læs mere her.

Effektiv opvarmning med Mitsubishi varmepumpe sparer også miljøet

Hvis du har et oliefyr eller elvarme i dit hjem, så har du helt sikkert overvejet, om opvarmning af huset ikke kan gøres på en mere skånsom måde. Både oliefyr og elvarme er ineffektive løsninger til at få varme i hjemmet, og der er så mange bedre løsninger til rådighed i dag. En Mitsubishi varmepumpe er for eksempel en rigtig god løsning, der kan spare miljøet for rigtig meget energiforbrug i forhold til oliefyr og elvarme.

Når du skal se efter en luft til luft varmepumpe, der kan opvarme din bolig, så er der flere ting, du skal kigge efter, men for at finde ud af, hvor effektiv den er, skal du se på SCOP-værdien. Den indikerer nemlig hvor mange kW varme du får pr. kW strøm. En Mitsubishi varmepumpe kan have en SCOP-værdi på helt op til 5,2. Elvarme giver dig typisk kun 1 kW varme pr. kW brugt, så det vil altså være langt mere effektivt med en Mitsubishi varmepumpe.

Mitsubishi varmepumpe er en støjsvag løsning

Med en Mitsubishi varmepumpe får du ikke kun en effektiv løsning i høj kvalitet. Du får også en støjsvag varmepumpe, der ikke forstyrrer unødvendigt meget hverken inde eller ude. Køber du en billig luft til luft varmepumpe, kan du komme ud for, at den støjer meget både i den udvendige del og den indvendige del. En Mitsubishi varmepumpe er til gengæld lavet på en måde, så den ikke generer hverken dig eller din familie indendørs, eller eventuelt naboer eller dig selv, når du færdes udendørs ved din bolig. Derfor er en Mitsubishi varmepumpe også en god løsning til både helårshuse, sommerhuse og kolonihavehuse, og der er en Mitsubishi varmepumpe, der passer til dit behov, uanset hvad det er.

Mitsubishi varmepumpe kan fås hos NovaSolar

Er du klar til at finde din Mitsubishi varmepumpe, så kan NovaSolar hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dine behov. På deres hjemmeside novasolar.dk kan du se det brede udvalg af forskellige varmepumper fra Mitsubishi, og du kan også hurtigt danne dig et overblik over modeller med forskellige SCOP-værdier samt andre funktioner i varmepumperne.

Hos NovaSolar får du udover kyndig vejledning også hjælp til at komme godt i gang med din Mitsubishi varmepumpe, da du i løbet af kort tid kan få NovaSolar til at komme og montere din varmepumpe, så du er klar til at forbedre dit varmeforbrug både for miljøet og din pengepungs skyld. Vil du se hvad NovaSolar har at byde på, kan du finde flere oplysninger om deres varmepumper, eller du kan finde din nye Mitsubishi varmepumpe lige her.

Share