Leasing fordele: Fordele ved at lease ift. at købe

Leasing fordele: Fordele ved at lease ift. at købe

Rigtigt mange danskere grubler i dag over om det er mest fordelagtigt at lease bil fremfor at købe. At få sig en ny bil er jo nemlig altid en større udgift, så folk er jo naturligt nok forsigtige med at tage en forhastet beslutning. Når dette så er sagt, så viser der sig faktisk at være en hel del fordele ved leasing – og især for førstegangskøbere. Prøv f.eks. bare at se disse 4 fordele som leasing giver dig i forhold til det traditionelle bilkøb.

1. Du slipper billigere med leasing

En af de helt åbenlyse fordele ved at vælge leasing er naturligvis, at du vil slippe betydeligt billigere i indregistreringsafgifter. Leasingselskaber betaler nemlig ikke den fulde registreringsafgift på én gang – men i stedet i bidder. Og dette betyder rent praktisk, at selskabet ikke skal ud i byen og låne pengene til den hundedyre registreringsafgift – og dette kommer nemlig dig som kunde til gode rent økonomisk. De penge som leasingfirmaet sparer vil jo nemlig afspejles i de priser, som de kan tilbyde deres kunder. Hvis du til gengæld vælger at købe i stedet for at lease, så vil du nu stå overfor den fulde indregistreringsafgift – der næsten kan løbe op i samme værdi som selve bilen.

2. Ingen ubehagelige ekstraudgifter

Når du vælger at lease med en operationel leasingaftale, så vil du nemlig give dig selv betydeligt mere ro i sindet end hvis du selv ejer bilen. Operationel leasing er nemlig en leasingtype, hvor du får alle værkstedsudgifter, vedligeholdelsesudgifter og til tider også forsikringsudgifter dækket som del af din kontrakt. Læs mere om leasing her.

3. Stor fleksibilitet

Hvis du til gengæld vælger finansiel leasing fremfor operationel leasing, så vil du i det store og hele få en langt større fleksibilitet. Med en operationel leasingaftale, så vil du nemlig komme til at betale for et fastlagt antal kilometer, og dette kan for visse mennesker faktisk vise sig at være en bagdel. Det er jo nemlig ikke sikkert at man altid vil køre lige meget i bilen, og så er der jo ingen grund til at betale for alle de ekstra kilometer. Finansiel leasing er derfor helt perfekt til dig, der selv ønsker at tage styringen over hvor meget du vil betale i kilometerpenge. Og hvis du forstår at administrere din kørsel ordentligt, så vil der faktisk være rigtigt mange penge at spare ved at vælge denne type leasing fremfor at købe eller leje operationelt.

4. Du får adgang til de lækreste biler på markedet

Hvem har ikke drømt om at sidde bag rattet i en spritny Lamborghini, Ferrari eller Porsche? Denne drengedrøm kan med leasing faktisk også gå hen og blive til virkelighed. Der findes nemlig leasingselskaber, der tilbyder disse såkaldte premiumbiler i leasingudgaver – dog typisk kun som finansiel leasing. Når dette så er sagt, så har alle regler jo deres undtagelse og dette gælder såmænd også for leasing af premiumbiler. Agilease tilbyder nemlig også deres premiumbiler som operationel leasing. Så hvorfor ikke forkæle dig selv denne sommer med f.eks. en lækker ny cabriolet eller BMW?

Share