Sådan indretter du det flotteste soveværelse – 3 konkrete tips

Sådan indretter du det flotteste soveværelse – 3 konkrete tips

Roder dit soveværelse? Formentligt ja, og så er får du faktisk et gratis tip allerede her i indledningen: Ryd op. Værelser fra hoteller er formentligt rimelig gode at tage udgangspunkt i, for de bruger min absolutte yndlings forkortelse, nemlig K.I.S.S. også kaldet: Keep It Simple Stupid. 

At designe sit soveværelse er ikke bare lige til, og det er næsten en disciplin i sig selv. For det handler absolut og ene og alene om, at du udtrykker hvad du selv ønsker. Skal det være farverigt, simpelt eller noget andet? 

Soveværelset betyder meget mere end, man lige skulle tro

Kender du udtrykket: Et billede siger mere end tusind ord? Formentligt ja. Det gør et soveværelse nemlig. For det normalt ikke et sted, man tager gæster med hen og opholder sig i, men man viser dem rundt. Husker du for resten at støve af derhjemme, så du ikke står med hovedet i postkassen lige pludseligt?

Der findes et hav af forskellige muligheder, for at give det bedste indtryk i soveværelset. Det handler om din personlige stil, og hvad du selv ønsker at udtrykke. Skal det være farverigt og mega fancy? Eller bare mere simpelt. I mine tips, har jeg både lidt billige og lidt dyre tricks med – så du selv kan bestemme budgetdelen af dit nye pimp.

Soveværelset er et æstetisk og elegant rum, som danner rum og hygge og søvn. Det er rummet som hver dag skal lade dig op, og gøre dig klar til at klare dagens strabadser og klare dagen og vejen. Som du nok kan høre er vi ret forelsket i sengetøj af bambus, og andre æstetiske og rolige ting, som øger velvære i både sind og dit fysiske velbefindende.

 

  1. Sengetøj som passer ind

Sengetøj som ikke passer ind med resten af rummets indretning, duer ikke i denne guide – længere er den bare ikke. Har du et K.I.S.S. soveværelse, så skal du absolut ikke have det mest fancy pancy. Sengetøj er en sjov størrelse, fordi det også handler om, at du skal sove godt. Derfor vil vi udelukkende anbefale at kigge imod bambus sengetøj af 100% bambus. Det er både en god blanding af ultimativ komfort og et visuelt vidunder – som passer ind i alle soveværelser.

Vi har valgt at linke til bambus sengetøj fra Bambuni Denmark, fordi deres bambus sengetøj er elegant – billigt – og skide godt. De findes i matchende farver med deres bambus kuvertlagner. De spiller på samme hold, og ser knald godt ud, når de er matchet sammen. Uanset hvad du er til, har de et udvalg til dig, da de har i størrelserne: 70×100, 100×140, 140×200, 140×220, 200×200, 200×220 og 240×220. Altså alle dynestørrelser, som du finder på det danske marked.

Bambus sengetøj er æstetisk og praktisk, og holder husstøvmider væk, og er et visuelt vidunder med den blanke overflade, som giver et lækkert pust til rummer, og spicer sengetøjshyggen op – helt uden sammenlignelige sengesæt af bambus på det danske marked.

 

  1. Planter giver et friskt og anderledes pust

Planter er elegante af natur, og ser helt geniale ud i soveværelset. Problemet med planter i soveværelset skal dog også understreges, da de afgiver fugt, som giver et fugtigt sengemiljø. Det er absolut ikke ideelt, hvis du har støvallergi – eller blot er ekstra sart og sårbar. Plantorama eller dit lokale blomstercenter har helt sikkert nogle planter, som er bedre end andre.

Nu har vi snakket om ulemperne ved at have planter i soveværelset, så er der jo også fordele: udseendet. Elsker du at gøre rent, så er planter simpelthen the shit, fordi de giver liv, og det ser piv godt ud med lidt grønne og smukke farver.

 

  1. K.I.S.S. 

Keep It Simple Stupid er helt genialt, når det kommer til soveværelser. Det er nemlig det essentielle, i et soveværelse. Det skal bare være simpelt, og det skal give mening. Du skal finde en god sammenhæng hele vejen igennem – og ikke prøve at gøre alt muligt fancy. Det skal være simpelt og med så få overflader som overhovedet muligt.

Held og lykke med din nye indretning, jeg håber at noget af det kunne bruges i en eller anden sammenhæng.

 

Share