Undgå bla. smitte med corona ved at gøre brug af en god bilvask & lev mere rent

Undgå bla. smitte med corona ved at gøre brug af en god bilvask & lev mere rent

Corona spiller en stor rolle i hverdagen for danskere. I hele verdenen er der lavet tiltag for ikke at blive smittet med corona, men ud over de sædvanlige, hvad kan man så som privatperson yderligere gøre for at undgå corona smitte? Opretholder man en god hygiejne, så er der mindre chance for at man får corona. Dette er fordi, at man vasker forskellige bakterier og virus væk, når man udfører vask med sæbe. Derfor så kan man fjerne corona virussen fra sin krop inden man indtager den i kroppen og bliver smittet.

Når man skal have udført en bilvask professionelt, så er det en god ide at kigge på, hvor længe det tager at gøre det selv, og hvor længe det tager for en professionel at gøre det. Her er det vigtigt man inkluderer alt tiden i processen, det vil altså sige at man skal huske at tælle transporttiden med, som det kræver at køre bilen til en af udbyderne som tilbyder bilvask. Tager man den nærmeste, så er det jo selvfølgelig hurtigere. Sammenlign din bilvask med andre udbydere, og vælg derefter den rette til jobbet. Når man sammenligner bilvaske, så er det ikke kun lokationen der er vigtig, men det er også en god ide at kigge på hvad de forskellige bilvask forhandlere tilbyder. Der er nemlig en stor forskel i branchen. Nogle tilbyder bilvaske med steaming, mens andre benytter traditionel bilvask.

 

Ulemper ved professionelle bilvaske

Har man at gøre med en professionel bilvask, og har man valgt denne vask til sin bil pga. corona, så løber man en anden risiko. Det kan sagtens være at man ikke har corona i bilen, men den bliver påført under bilvasken af tredjeparten. Med så høj en smittefare, som vi har i Danmark, så er det ikke en meget unormal situation. Stadig er den langt fra hyppig. En bilvask i København vil selvfølgelig også have en anderledes smittefare end en bilvask i Jylland. Det kommer meget an på hvornår, og hvem det er der skal vaske bilen. Yderligere så er der selvfølgelig også det element at en professionel bilvask koster penge. Den koster ikke meget mere end sæbe når denne vask foretages i hjemmet. Det kræver et bestemt beløb som er forskellig fra bilvask forretning til bilvask forrentning. En bilvask forretning skal jo kunne tjene sine penge hjem, som der er af udgifter til medarbejdere og til forskelligt udstyr. Af denne årsag, så koster det penge at få foretaget sin bilvask. Det vil dog være en bedre bilvask end den man foretager hjemme, fordi at de har en masse erfaring med bilvaske, og noget dyrt udstyr som gør tingene anderledes og bedre.

 

 

Share